ANTALYA"da kaldığı otelde aşırı derecede alkol alınca komaya girip Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi"ne getirilen kadın öğretmen G.T. kusmak isteyince, hasta taşıma işinde çalıştırılan H. G. tarafından tuvalete götürüldü. Bir süre sonra Acil Servis odasına dönen İngilizce öğretmeni G.T., sorumlu hekime, H. G."nin tuvalette kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Acil Servis sorumlu hekim, durumu hastane polisine bildirdi. Gözaltına alınan H. G., sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

“Yardım edeceğim” dedi

Öğretmen G.T., polisteki ifadesinde, “Önce kusmak istedim. Lavaboya gittiğimizde bana kusmam için yardımcı oldu. Ardından tuvalet ihtiyacımı gidermek için klozete oturmak istedim. Bu sırada sendelediğim için yardım edeceğini söyledi. Ne yapıyorsun demeye kalmadan bana tecavüz etti. Bayılmak üzereydim, karşı koyamadım” dedi.

H. G. ise karakoldaki ifadesinde, G.T. ile rızası üzerine birlikte olduğunu iddia etti. H. G., “Üstü zaten soyunuktu. Ben arkasında duruyordum. Sonra elini arkaya uzatarak bana dokundu ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Bunun üzerine ilişkiye girdik” diye ifade verdi. Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Erdoğan, “H. G."nin işine son verdik. Böyle bir olayı kapatma gibi bir niyetimiz asla olamaz. Bu kişi suçluysa cezasını çekmesini istiyoruz” dedi. - DHA