12. Uluslararası Atça Tarım, Çilek Kültür ve Sanat Festivali, ADÜ Atça Meslek Yüksek Okulu Tiyatro Topluluğu tarafından Belediye Kültür Merkezi Muhsin Aksay sinema ve tiyatro salonunda ‘Acil Servis’ adlı tiyatro oyunu gösterisiyle başladı. Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar’ın eşi Elif Çınar tarafından yazılan ve yönetilen ‘Acil Servis’ isimli oyun katılanları gülme krizine soktu. Bir hastanenin acil servisinde yaşanabilecek ve yaşanan trajikomik olayları skeçler halinde profesyonelce sergilen öğrenciler Atçalıların ve Üniversite öğrencilerinin büyük ilgisini gördü. Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, ADÜ Atça MYO Müdürü Prof.Dr. İbrahim Gençsoylu, Sultanhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Halil Bağrık ve çok sayıda davetli oyunu beğeni ile izledi.

“GENÇLER YETENEKLİ VE İSTEKLİ”
Festival kutlamaları çerçevesinde hazırlanan oyunun 1 ay gibi kısa bir sürede hazırlandığını ifade eden Elif Çınar; “Tiyatro topluluğumuz daha önce 18 Mart’ta bir oyun sergilemişti. Gençlerimizin hepsi istekli ve yetenekli, bu bizim kısa sürede bu oyunu çıkarmamızı sağladı. Gençlerimizin çoğu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzce açılan yaratıcı drama kursunu almışlardı. Ayrıca MYO öğrencisi, bu nedenle hem Halk Eğitim Merkezi hem de Meslek Yüksek Okulu müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Organizasyonun ve oyunun hazırlanmasında emeği geçen Atça Belediyesine ve Başkanımız Mustafa Çınar’a teşekkür ediyorum” dedi.
Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, ADÜ Atça MYO Müdürü Prof.Dr. İbrahim Gençsoylu ve Sultanhisar HEM Müdürü Halil Bağrık’ta davetlilere teşekkür ettiği gecede protokol üyeleri tarafından oyunu yazan ve yöneten Elif Çınar’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim edilirken, oyunda görev alan bütün personele de plaket verildi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg