Egeli sigorta acenteleri Kuşadası"nda bir araya geldi. Egesan sponsorluğunda gerçekleşen Ege Sigorta Acenteleri Derneği (ESAD)"nin gecesi Kuşadası Pamucak mevkiindeki Aqua Fantasy Resort Otel"de yapıldı.
Büyük ilgi gören gala yemeğine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi Şadan Eren, ESAD Başkanı Emin Gemici, Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Yalçın Kaya, Sigorta Eksperleri İcra Komitesi üyeleri Erol Savaşkan ve Ümit Nadir Altın, EGESAN firması sahipleri, sigorta şirketlerinin sahipleri, yönetim kurulu üyeleri, sigorta acenteleri ve il dernek başkanları katıldı.
Gecenin sponsorluğunu üstlenen EGESAN Otomotiv"in Genel Müdür Yardımcısı Meryem Yalansız, gala yemeğinde yaptığı konuşmada, “ Egesan Otomotiv olarak, otomotiv sektöründe kurumsallığı, müşteri memnuniyetini ve dürüst hizmeti temel alan bir anlayışla sigorta sektörünün ve bireysel tüketicilerin otomotiv sektöründeki ihtiyaçlarına çözüm üretmekteyiz. Sigorta şirketlerinin, sigorta acentelerinin ve sigorta eksperlerinin çözüm ortağı olarak artan başarımızla hizmetlerimize devam edeceğiz “ dedi.
Genel Müdür Yardımcısı Meryem Yalansız"ın konuşmasının ardından sigorta şirketlerine ve sigorta acentelerine yönelik olarak Egesan Otomotiv"in tanıtım filmi gösterildi.