Öztekin Restoranda verilen yemeğe çok sayıda partili ile DP İl Başkanı Engin Polat"ta katıldı.
Nazilli"nin tanınmış işadamlarından ve deneyimli siyasetçilerinden Mustafa Acar, geçtiğimiz hafta yapılan DP Kurultayı"nda partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu"na (MKYK) seçilerek büyük bir başarı kazandı. DP Nazilli İlçe Teşkilatı, Mustafa Acar"ın bu başarısını kutlamak ve birlik, beraberliği pekiştirmek için bir yemek düzenledi. Öztekin Restorant"ta düzenlenen yemeğe DP Aydın İl Başkanı Engin Polat, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Acar, Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Kozakoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Hulki Karakaya ve Mehmet Yaşar Öztekin, Meclis Üyeleri Osman Kana ve Ertan Çetiner ile yönetim kurulu üyeleri eşleriyle birlikte katıldılar.
MKYK"ya seçilen Mustafa Acar yaptığı konuşmada partili arkadaşlarına teşekkür ederek, Demokrat Parti"nin Türkiye genelinde barajın altında olmasına rağmen, Aydın"da çok güçlü olduğunun altını çizdi. Acar “Çiftçinin, esnafın ve mağdurun partisi olan Demokrat Parti, yerel seçimlerde kazanacağı belediye başkanlıklarıyla gücünü gösterecektir. Demokrat Parti"nin başka partilerle iş birliği yapacağı, başka bir partinin adayını destekleyeceği söylentilerinin asılsızdır. Partimizde ne ilçe başkanımız, ne de yönetim kurulumuz hiçbir zaman başka partilerle görüşme içinde olmamıştır” dedi.
Yemekte konuşan DP Aydın İl Başkanı Engin Polat, Mustafa Acar ile birlikte MKYK"ya seçilen eski Ortaklar Belediye Başkanı Güler Nalbant ve Genel İdare Kurulu Üyeliklerine seçilen Yılmaz Menderes ile Melike Elitaş"ın Aydın ili için büyük bir başarı kazandıklarını ifade ederek, “Partimizi ve sizleri daha iyi yerlerde görmeyi arzuluyoruz” diye konuştu.