Dairelerin fiyatları 36.800€"dan başlıyor.

227 konuttan oluşan Crystal Apartments daireleri 36.800€"dan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede 26–43 m2"lik stüdyo, 48–89 m2"lik 1+1, 72–109 m2"lik 2+1 olmak üzere 227 konut var. Avrupa Birliği üyesi Bulgaristan"ın son yıllarda özellikle kayakçıların tercih ettiği gözde merkezlerinden birisi olan Bansko"da tamamlanan Crystal Apartments, kış mevsiminde eşsiz kayak keyfi, yaz ve bahar aylarında ise trekking, binicilik ve avcılık gibi doğa sporlarını yapabilme fırsatı sunuyor.

Ayrıca; spa merkezi, kapalı yüzme havuzu, sosyal tesisleri ve kapalı otoparkı ile 18 bin 897 metrekare inşaat alanına sahip. Özel mimarisi ile dikkat çeken projedeki dairelerin tamamına yakını 2.900 metre yükseklikteki Pirin Dağı manzarısına sahip. 24 saat kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark, ortak alanlarda sınırsız internet bağlantısı, çamaşırhane, kayak takımları için özel depolar gibi her türlü detayın düşünüldüğü projenin genel alanları dört yıldızlı bir otel konforuna sahip. Sauna, buhar odası, Türk hamamı, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, masaj odası, ısıtmalı jakuzi ve solaryumun da bulunduğu spa tesisi, kayakseverler icin özel tasarlanmış fitness center, dünya mutfağına sahip, eşsiz dağ manzaralı şık bir restoran ve bar gibi çok sayıda özellik bulunuyor.

Crystal Apartments daireleri ile ilgili bir açıklama yapan Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk, Bansko"nun yakın bir gelecekte Avrupa"nın en iyi kayak bölgelerinden biri olacağını söyledi. Şu anda bile Dünya Kayak Şampiyonalarına ev sahipliği yapan pist ve tesislere sahip olan Bansko"da, ev sahiplerinin her türlü imkanı elde edeceğini belirten Öztürk, Regnum"un Türkiye"de olduğu gibi Bulgaristan ofisiaracılığıyla da ev sahiplerine her türlü desteği vereceğini söyledi.

Öztürk, Bansko"nun İstanbul"a arabayla sadece altı saat uzaklıkta olduğunu, dolayısıyla Türkiye"deki herhangi bir kayak merkezine gitmekten farkı bulunmadığını da vurguladı.

Bansko Kayak Merkezi – Dünya kalitesinde tesis

Bulgaristan"ın güneybatısında yer alan Bansko, kışın kayak, yaz ve bahar aylarında ise dağ yürüyüşü ve kaplıca turizmi için ideal bir kasaba. İstanbul"dan yaklaşık 50 dakika süren Sofya uçak yolculuğu sonrasında yaklaşık iki saatlik kara yolculuğu ile ulaşılan Bansko"da yerel yemeklerin tadılabileceği çok sayıda bar ve restoran bulunuyor. Kayak yapmanın haricinde farklı beğenilere de hitap eden Bansko, her yıl ağustos ayında Uluslararası Caz Festivali"ne de ev sahipliği yapıyor. Bansko, toplamda 70 kilometrelik piste, 26 kilometrelik lift ağına sahip.

Aralık ayından Nisan ayına kadar beş ay kayak yapma imkanı sunan Bansko, Alp disiplini için bölgedeki en iyi pist olma özelliğini de taşıyor. Avrupalı kayakçıların yeni favorisi olan Bansko Kayak Merkezi"nde 990 ile 2600 metre arasında her zorluk derecesinde pist yer alıyor.

Bansko"da 6 mavi, 5 kırmızı ve 2 siyah pist olmak üzere toplam 13 pist var. Siyah pistlerden bir tanesi emekli dünya şampiyonu İtalyan kayakçı Alberto Tomba'dan ismini alan Tomba Pisti. 2600 metre yüksekliğindeki bu pist bile kendi başına dünyanın birçok ülkesinden kayakçıları Bansko"ya çekmeye yetiyor. İstanbul"a sadece 550 kilometre uzaklıkta bulunan Bansko Kayak Merkezi, geçtiğimiz yıllarda yapılan 40 milyon Euro"dan fazla yatırım ile mükemmel bir kayak altyapısına kavuştu. Avrupa"nın en iyi pistlerinden biri olarak adı geçen Bansko bu kayak sezonunda önemli kayak etkinliklerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor./milliyet