Müzik dünyasının ünlü isimleri Jessica Simpson ve Ashlee Simpson, kardeş olmalarına rağmen birbirlerine hiç benzemiyor. Yıllardır sarı saçlarıyla boy gösteren Jessica Simpson hızla kilo alırken; geçtiğimiz aylarda anne olan Ashlee Simpson bir deri bir kemik kalan vücuduyla dikkat çekiyor.

TV için zayıflıyor
Kısa süre önce katıldığı bir davette incecik vücuduyla dikkat çeken Ashlee Simpson'a yakın kaynaklar, "Hamile kalmadan önceki halinden daha zayıf. Yeni sezonda bir televizyon dizisinde rol alacak, bu nedenle zayıflamak için uğraşıyor çünkü kameranın önünde beş kilo daha fazla çıkacağını biliyor" şeklinde konuşuyor. Geçtiğimiz kasım ayında doğum yapan Simpson, doğumdan sadece dört ay sonra tüm fazla kilolarından kurtulmuş ve forma girmişti. Günde bin kalorilik özel bir diyetle beslenen Simpson'ın, eşi Pete Wentz'le sorunlar yaşadığı için 'eridiği' de söylenenler arasında...

Kızartma düşkünü
Öte yandan abla Jessica Simpson da son haftalarda giderek kilo alıyor. İrileşen vücuduyla geçmiş yıllardaki hallerini aratan Simpson'a yakın kaynaklar, düzensiz beslendiği için kilo aldığını dile getiriyor. In Touch dergisine konuşan Simpson'a yakın bir kaynak, "Haftada iki gün kızarmış tavuk, soslu patates ve evde yapılmış özel ekmeklerden yiyor. Düzenli spor yapmıyor" diyor.

İki yılda hızla kilo aldı!
Bundan iki yıl önce çekilen fotoğraflarında fit vücuduyla dikkat çeken Jessica Simpson (üstte), son iki yılda hızla kilo aldı. Her zaman balık etli bir kadın olarak bilinen Simpson, özellikle geçtiğimiz haftalarda fazla kiloları yüzünden eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Kilo vermeye çalışan genç şarkıcı, bu konuda pek başarılı olamadı.

Sanki hiç doğurmadı
Geçtiğimiz kasım ayında oğlunu dünyaya getiren Ashlee Simpson, doğumdan çok kısa süre forma girmeyi başardı. Neredeyse tüm gün ağzına lokma koymadan yaşayan ünlü şarkıcı, şu anda hamileliğinden önceki halinden bile zayıf. Simpson'ın bir deri bir kemik hali özellikle ailesini çok endişelendiriyor.

Erkekleri durumdan şikayetçi
Ashlee Simpson'ın eşi Pete Wentz (solda), genç kadının zayıflığından yana endişe ederken; Jessica Simpson'ın sevgilisi Tony Romo (sağda) da onun fazla kilolarından yana dertli. Ancak Simpsonlar onları pek umursamıyor.