Milletvekili Öz, referandum sonucu ile insanların hayat tarzında herhangi bir müdahale olmayacağını ifade ederek, “Referandum da “Evet” oyu verenlerde “Hayır” oyu verenlerde bu memleketin insanıdır. 79 milyon biz biriz. Biz kesinlikle ayrıştırıcı bir dil kullanmıyoruz. Ben milletvekili olarak Aydın’ı temsil ettiğim iki sene boyunca hiçbir zaman ayrıştırıcı bir dil kullanmadım.

Biz daha iyi bir Türkiye’ye ulaşmak için bu yola çıktık. AK Parti olarak biz bu teklifimizle daha iyi bir yönetimin olacağını ortaya koyuyoruz. Bu sebeple Evet ve ya Hayır verenlerin hain göründüğü bir ortamı kabul etmediğimizi ifade ediyoruz.

AK Parti olarak sunduğumuz teklifin memleketimiz, milletimiz ve insanımız için şu an ki durumundan daha iyi olacağını ifade ediyoruz ve sonuna kadar teklifimizin arkasındayız.

Aydın’da “Evet” birinci Çıkacak

Öz, “Ben AK Parti’nin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin birlikte hazırlamış olduğu bu teklifin Aydın’da inşallah birinci çıkacağını ifade etmek istiyorum. Çünkü bizim Aydın, entelektüel düzeyi yüksek, okuyan, tartışan insanlardan oluşuyor. Ben “evet” diyenlerin aydında birinci çıkacağına inanıyorum. Bununda inşallah Aydın’daki sağ siyasetin önümüzdeki dönemde Aydın’a damga vurmasının başlangıcı olduğunu da ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Haluk Alıcık ve Çerçioğlu Tavrını Net Olarak Ortaya Koymalı

Abdurrahman Öz bu referandumun memleket için bir gelecek meselesi olduğunu vurgulayarak, “Bizce çok önemli bir dönüm noktasıdır.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın da bu süreçte tavrını çok net olarak koymasını bekliyorum. Sayın Alıcık aynı böyle basın toplantısı yaparak “benim tavrım evettir” demesini Ak Parti olarak ben bekliyorum” dedi. Öz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’na seslenerek, “ Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu referandum süreciyle ilgili tavrını netleştirmesi gerekiyor. Öyle 1071 Dolar bozdurup onun üstünden kendince mesaj vermesini kabul etmiyoruz.

Aydın’da tavrını net olarak ifade etmesi gereken iki kişi vardır. Sayın Özlem Çerçioğlu’nun da çıkıp net olarak “benim tavrım evettir veya benim tavrım hayırdır” diye ifade etmesi lazım” dedi. AK Partili Öz sözlerini, “Aydın siyaseti açısından turnusol bir süreç yaşıyoruz. Kimin nerde duracağı belli olmalı. Gün bugündür. Özlem Çerçioğlu’nun ve Haluk Alıcık’ın tavrını net olarak ortaya koymasını AK Parti Milletvekili olarak istiyorum” diye sonlandırdı.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

whatsapp-image-2017-01-31-at-2.27.43-pm-(1).jpeg