Sabah'tan Alper Sancar imzalı habere göre Şanlıurfa polisi araç yakma, barikat kurma, yol kapatma, kamu araç ve binalarına saldırı, kanunsuz gösteri, polise mukavemet, molotof kokteyli saldırı ve sokak eylemleri düzenleyen örgütün gençlik yapılanması Demokratik Yurtsever Gençlik Meclisi'ne operasyon yaptı. 15 kişinin gözaltın alınırken 6'sı tutuklandı.

ÖCALAN'A İLAHİ YAZMIŞLAR
Zanlılardan birinin evindeki bilgisayarda "Ya Allah Bismillah Seroke Me Abdullah (liderimiz Abdullah)" yazılı dosya içinde, sözde peygamber olarak gördükleri Abdullah Öcalan'a "ilahi" yazıldığı belirtildi: "Dağın başı dumandır dağın altı dumandır. Üzerine kar ve yağmur yağdı, Apo Kürtlerin başkanıdır, Ya Allah bismillah liderimiz Abdullah hak la ilahe illallah. Yaylaya gideceğim, yüzümü cihana döneceğim, Apo Kürtlerin başkanıdır, Ya Allah Bismillah liderimiz Abdullah hak la ilahe illahlah. Gabar'a gittim yeşildir......ile katliamla kan var. Orda yiğitler sahipsiz kalmış, gerillalar sahipsiz kalmış, orda yiğitler sahipsiz kalmış. Ya Allah Bismillah liderimiz Abdullah hak la ilahe illallah."

DİNİMİZ İMRALI
Zanlılardan Hayrettin I. ile Faruk P.'nin teknik takibe takılan bir telefon görüşmesinde "Ben peygamberleri s... Serokun (Başkanın) şehri olmuş burası varya deme ki peygamberler şehri" konuşmalarının geçtiği belirtildi. İkilinin arasında geçen diyolog şöyle: H: Allah da yok kardeşim suçu Allah'a yüklüyorsun F: Varsa onu s... H: Doğru söylüyorsun hele bir kez kazanalım sonra İslamiyetin peşinden koşalım.. F: Bizim dinimizde kültürümüz de dilimiz de İmralı'da Hz. Muhammed de faizcilik yapıyormuş riba... Faizcilik yaparlar sonra peygamberimiz derler H: Biz Hazreti Muhammed'den bile aydınız biliyor musun?