“Trabzon’da galibiyet golünü attım ama Gökhan Gönül o güzel ortayı yapmasa nasıl atacaktım? Biz bir takımız.  Birbirimizi çok iyi tanıyor ve tamamlıyoruz. Gol atandan çok kulübedekiler seviniyor. İşte takım olmak budur.”
 
BEŞİKTAŞ’A geldiği günden beri istikrarıyla herkesin takdirini kazanan Atiba Hutchinson, performansının abartılmamasını istiyor. Oynadığı futbolda takım arkadaşlarının büyük payı olduğunu dile getiren Kanadalı yıldız, “Bazen fazla abartıldığımı düşünüyorum. Ben sadece işimi yapıyorum. Ayrıca ‘ben’ olmaktan çok, ‘biz’ olmayı seviyorum. Trabzon’da galibiyet golünü attım ama Gökhan o güzel ortayı yapmasa nasıl atacaktım? Aynı şekilde Adriano’nun o şık ortası olmasa Cenk nasıl atacaktı? Biz bir takımız. Birbirimizi çok iyi tanıyor, tamamlıyoruz” diye konuştu. 
 
‘ŞAMPİYON OLMADIK’ 
 
SİYAH-beyazlıların maçlarında yedek kulübesine dikkat edilmesini söyleyen 34 yaşındaki futbolcu, “Gol atandan çok kulübedekiler seviniyor. İşte takım olmak budur. Herkes bizi şimdiden şampiyon ilan etti. Evet, büyük avantajımız var ama henüz şampiyon değiliz. Hiçbir zaman rehavete kapılmayacağız. Şu an hepimiz Lyon maçına odaklandık. Onlar iyi bir takım. Biz de öyleyiz. Eminim Lyonlu futbolcular da benim gibi ‘İyi bir takımız ama rakibimiz de öyle’ diyorlardır” ifadelerini kullandı.
 
‘Noah evde devamlı üçlü çektiriyor’
 
BEŞİKTAŞ taraftarlarının kendisine olan sevgisi hakkında da konuşan Atiba, “Onların bana olan sevgisi karşılıksız değil. Şunu bilsinler ki, benim onlara sevgim ve saygım çok daha fazla. Ailece Türkiye’yi ve Beşiktaş’ı çok seviyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz. 
 
TARAFTARLARIMIZ oğlum Noah ile beni gördüklerinde önce 
onu öpüyorlar, fotoğraf çektiriyorlar. Evde devamlı bize üçlü çektiriyor. Bana ve aileme gösterilen sevgi ve saygıya oynadığım futbolla karşılık vermeye çalışıyorum” dedi.