Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları Şükran Güngör Sahnesi"nde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Vekili Beyazıt Bestami Alkan, Belediye Başkan Vekili Saadet Kavasgil, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurtuluş Savaşı"nın ilk yıllarının ve Yörük Ali Efe ile silah arkadaşlarının vatanı kurtarmak için Aydın"da başlattıkları mücadelenin öyküsünün anlatıldığı oyunun yönetmenliğini Tuncer Candan yaptı.

Ali Aslan, Ali Rıza İyigün, Tuncer Candan, Mihriban Candan, Özge İyigün, Ahmet Dinçer, Ali Mert Cebişci, Halil Uzun, Yakup Karaca, Murat Karaca, Uğur Zeydan, Osman Ersin, Azmi Kandeğer, Ayşe Durmaz, Mustafa Candan ve Zeynep Kuşçu"nun oynadığı ücretsiz olarak sahnelenen oyuna Aydınlı sanatseverler yoğun ilgi gösterdiler.

Oyun sonunda bir konuşma yapan Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şubesi Başkanı Mustafa Yormaz, “Kuvayi Milliye"nin 90. yılı nedeniyle düzenlediğimiz bir dizi etkinliklerin sonu olan "Ölümün Adı Mehmet" adlı tiyatro oyununun sahnelenmesinde büyük desteği olan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Oyundan sonra katılımcılara fuayede bir kokteyl verildi./iha