AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Z. DEV-Aydınspor 1923 Kulüp Basın Sözcüsü Suat Deniz yaptığı açıklamada geçen hafta aldığımız galibiyetin daha da anlamlı olabilmesi için, Üsküdar Anadolu spor maçını mutlaka almak zorundayız, bu lig de üst üste galibiyet alan ve istikrarı yakalayan takımlar kendilerini bir anda zirvede bulurlar. İki oyuncumuzun lisansları yetişemedi bunun için uğraşlarımız devam ediyor. Murat ve Oğuzhan’ın lisansları yetişmediği için büyük olasılıkla bu iki oyuncuya yer veremeyeceğiz. Eskişehirspor’dan aldığımız sol bek oyuncusu volkan’ın lisansı çıktığını belirtti.

Anadolu Üsküdar sporla yapacakları maçta en büyük kozlarının seyirciler olduğunu belirten Suat Deniz ‘’ Çiğli maçındaki atmosferin bir benzerinin yaşanacağına inanıyorum, maç biletleri  3 ve 5 TL arasında açık tribün 3, kapalı tribün 5 TL maç günü stad gişelerinin mümkün olduğunca açık olacak ve bu hafta  ilk defa 3. Lig Profesyonel olarak çıktığımız bu maçta seyirciden hasılat rekoru beklediklerini ve seyircilerden sakin olmalarını istiyorum’’ dedi.

Çiğli maçında seyircilerin sayesinde şampiyon olmuştuk ve yine seyirciler sayesinde kendi sahamızdaki ilk maçı alacağımıza inanıyoruz 90. Dakika da bile gol atabiliriz takımımızın 12. gücü taraftarımızdır şeklinde konuştu.