İstanbul Küçükçekmece'de yaşanan olay, "Bu kadarına pes" dedirtti... Dün Bugün gazetesinde de yer alan habere göre, 7 yaşından beri babasının tecavüzüne uğrayan küçük kız 3 kez hamile kaldı. Şikâyeti üzerine babası cezaevine konulan 16 yaşındaki kız, Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi.

'BANA AŞKIM DE'
İddiaya göre, baba B.K., öz kızı E.'yi 7 yaşında taciz etmeye başladı. Oğlunun torununu dudaklarından öptüğünü gören büyükbaba, talihsiz kızı yanına aldı. 4 yıl büyükbabası ve büyükannesiyle yaşayan küçük kız, babasının söz vermesi üzerine 11 yaşında eve geri geldi. Ancak taciz yerini tecavüze bıraktı. Kızına "Bana baba deme, aşkım de" diye not bile yazan baba, kızıyla cinsel ilişkiye girdi, küçük kızı ise "Birilerine söylemen halinde bütün aileyi öldürürüm" diye tehdit etti. E., 11 yaşından itibaren her gün babasının tecavüzüne uğradı. 2007'de hamile kalan E., babası tarafından Doktor Sadık Ahmet Özel Hastanesi'ne götürdü. Burada adı öğrenilemeyen kadın doğum uzmanı, durumu polise bildirmek yerine, küçük kıza kürtaj yaptı. Aradan 3 ay geçtikten sonra E., ikinci kez hamile kaldı. Aynı doktor ikinci kürtajı da yaptı. 16 yaşına gelen E., 3 ay önce bir kez daha hamile kaldı. Baba ve kız, aynı hastaneye gitti. Bu kez aynı doktor E.'nin Epilepsi (Sara hastalığı) hastası olduğunu gördü ve kürtaj yapmayı reddetti. Bunun üzerine aynı hastanedeki başka bir doktor kürtajı gerçekleştirdi.

ANNESİ BASKI YAPTI
Bir komşunun şikâyeti E.'nin kâbusunu da bitirdi. Küçükçekmece Çocuk Büro Amirliği'ne götürülerek ifadesi alınan E., adli tabiplikte muayene edildi. Bu sırada genç kızdan iç çamaşırı istendi. Küçük kız, kendisine baskı yapan annesinin "Babanı söyleme. Erkek arkadaşının ismini ver" dediğini anlattı. Doktor Sadık Ahmet Hastanesi yetkilileri ise, kürtaj yaparken yaşı baz almadıklarını ve konu hakkında adli mercilerden başka kimseye bilgi veremeyeceklerini açıkladı.
SABAH