Golcü oyuncu, Kral"a jest yaparak, “99 numarayı giymeye devam edeceğim. 9"u istemiyorum” yanıtını verdi
Bir sezon daha futbol oynama isteği kabul edilmeyince, yönetimin yaptığı "jübile" teklifini geri çevirerek Galatasaray"la yollarını ayırmak zorunda kalan kaptan Hakan Şükür"ün 9 numaralı forması boşta kaldı.

Müzeye kaldırılan Gheorghe Hagi"nin 10 numaralı formasını geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln"e teslim eden sarı-kırmızılı yönetimin, efsane yıldız Şükür"ün formasını da, Almanya kampından hemen önce Ümit Karan"a teklif ettiği, ancak golcü futbolcudan olumsuz yanıt alındığı ortaya çıktı.

Karan"ın, yöneticilerle yaptığı görüşmede, “99 numaralı formayı giymeye devam edeceğim. 9 numaralı formayı istemiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Hakan Şükür"ün, Galatasaray"a geri döndüğü 2003-04 sezonunda 9 numaralı formayı giyen, ancak daha sonra jest yaparak bu formayı bırakan Ümit Karan"ın, Şükür"ün takımdan ayrılmasının ardından yeniden 9"u giymek istemediği için yöneticilerin teklifini kabul etmediği kaydedildi.

Sarı-kırmızılı idarecilerin, Ümit Karan"ın, eski kaptanı Hakan Şükür"e yaptığı ikinci jest nedeniyle boşta kalan 9 numaralı formayı, kadroya dahil edilmesi planlanan yeni yabancı golcüye vermeyi düşündükleri ifade edildi.

Bu arada Galatasaray"da yeni takım kaptanları da belirlendi. Futbol şubesinden sorumlu yöneticilerin, Hakan Şükür"den boşalan kaptanlığa Hasan Şaş ile Ümit Karan"ın getirilmesine karar verdikleri öğrenildi.