İki dönemin unutulmaz şarkıları, 3 Aralık 2011, Cumartesi akşamı Istanbul Live’da iki ayrı sahnede karşı karşıya geliyor!

80’lerin vazgeçilmez DJ’i DJ Şener Çetin ile 90’ların, konusunda uzman DJ’i DJ Fırat San; “80’ler ve 90’lar Karşı Karşıya” partisinde, mükemmel ses ve ışık sistemiyle Istanbul Live’da dinleyicilere benzersiz anlar yaşatacak!

Ekim ayında 1200 kişilik rekor katılımla gerçekleşen “80’ler ve 90’lar Karşı Karşıya” partisi; 1980’li ve 1990’lı yılların unutulmaz şarkılarını tatlı bir rekabetle yarıştırıyor. “İyi Müzik İçin” sloganıyla Beyoğlu’nun eğlence gündemini belirlemeye devam eden Istanbul Live; 3 Aralık 2011, Cumartesi akşamı bu muhteşem partinin ikincisine ev sahipliği yapacak. DJ Şener Çetin ve DJ Fırat San; iki ayrı sahnede, iki dönemin en sevilen şarkıları ve unutulmaz görüntüleriyle müzikseverleri nostaljik ve çok eğlenceli bir yolculuğa çıkartacak.

Memleketin “nevi şahsına münhasır” topluluklarından Luxus ise, 2 Aralık 2011, Cuma akşamı bir kez daha Istanbul Live’da sahne alacak. Folk, balkan, rock, punk ve chanson müziklerinin eğlenceli bir sentezini sunan grup; Alper Bakıner (solo vokal-keman), Kamucan Yalçın (klarnet-vokal), Ozan Akgöz (akordeon-trompet-vokal), İsmet Kızıl (perküsyon), Cem Kurt (gitar-vokal), Burak Beyrek (davul) ve Olcay Bozkurt’tan (bas gitar) oluşuyor. Grup, ikinci albümü “Bi’ Lareya”yı Ekim 2011’de piyasaya çıkardı.

Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getiren, 1995’ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali’nin organizasyonunu üstlenen Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ’ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı.

Istanbul Live’da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir “Lounge Bar” açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu “Lounge Bar”da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii’nin sokağında bulunan Istanbul Live’da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix’ten ve Istanbul Live’dan temin edilebilir.

Bilet Fiyatları: LUXUS: Gişe - 20 TL / Kapıda - 25 TL
PARTİ: 20 TL (İlk içki dahil)