Ronnie ve Donnie Galyon kardeşler 28 Ekim 1951 tarihinde dünyaya geldi. İkiz kardeşler, karından yapışık halde doğmuştu.

Doktorlar, yapışık ikiz kardeşleri ayırabilmenin yolunu ararken, bebekler hayatlarının ilk iki senesini hastanede geçirmek zorunda kaldı. Ancak Ronnie ve Donnie Galyon'un ebeveynleri son noktayı koydu ve riskli olduğu için bebeklerinin ameliyat olmasını reddetti.

Doğduklarından beri yüz yüze yaşayan ikizler, Ekim ayında 63 yaşına basacak. Eğer her şey yolunda giderse bu, bir dünya rekoruna giden yolun kapılarını da aralayacak.

Karın bölgesinde birbirine bağlı olan ikizlerin dört kolu, dört bacağı, iki mide ve iki kalbi var. Paylaştıkları organlarsa bağırsaklar, rektum ve Donnie'ye bağlı bir penis.

İkizler, bir yatak firmasının kendileri için tasarladığı özel yatağa kavuşana dek birbirlerinin üzerinde uyumak zorunda kalıyordu.

Şimdi ise, iki ayrı sırt bölümü olan ve anatomilerine özel, titizlikle hazırlanan yatakta yatıyorlar.

İkizlerin bakımını, erkek kardeşleri Jim yapıyor. Aynı evde yaşayan kardeşler çok iyi anlaştıklarını söylüyor.

Ronnie ve Donnie Galyon için özel tasarlanan tekerlekli sandalye, uzaktan kumanda ile idare edilebiliyor. Tam 62 yıldır yapışık yaşayan kardeşler zaman zaman tartışsa da ortak hobileri de var.

En çok balık tutmayı ve beyzbol maçlarına gitmeyi seven kardeşler şimdi Guinness Rekorlar Kitabı'na isimlerini yazdırabilmek için gün sayıyor. (Haberturk)