“Bugüne kadar ne bisiklete bindim, ne de oyuncaklarla oynadım” diyen BESKVA Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleşoğlu, 62 yıl sonra eline balon ve şeker alıp tek başına kukla tiyatrosu izledi. 
Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleşoğlu, adını eğitime sağlığa ve spora sağladığı milyon TL’lik yatırımlarla duyurdu. İhtiyaç sahiplerinin hamisi olan Keleşoğlu, “Hayatım 62 yaşına kadar hep çalışmakla geçti. Fabrikalardan hiç çıkmadım. Bu nedenle ne bisiklet binmeyi bilirim, ne de yüzmeyi” diye konuştu.
Yıllar sonra Ankara’da Türk Kukla Tiyatrosunun efsane ismi Hadi Poyrazoğlu’nun kukla tiyatrosunu izleyen Keleşoğlu, eline aldığı balon ve şekerler ile çocuklar gibi şendi. Mutluluğu gözlerinden okunan hayırsever İşadamı Keleşoğlu, “Çocuk olmak çok güzel bir şey. Keşke hep çocuk kalabilsek. Benim içimdeki çocuk zaman zaman işte böyle ortaya çıkıveriyor. Ben daha önce hayatım boyunca böyle bir tiyatro gösterisi izlemedim. Bundan böyle bunu çocukluğuma geri dönme adına sık sık tekrarlayacağım. Herkes içindeki çocuğu yaşamalı. İçindeki çocuğu zaman zaman ortaya çıkarmalı. Benim hayatımda çocukların yeri çok özel. Mesela ağlayan bir çocuk gördüğümde dayanamıyorum ben de ağlıyorum. Çocuklarımız ağlamasın hep gülsünler” şeklinde konuştu.