Mutfak ve sofraların vazgeçilmez markası Jumbo, 60. yılı dolayısıyla muhteşem bir fırsat kampanyası hazırladı. Jumbo ayrıcalığına %25"e varan indirimle sahip olmak istiyorsanız, 60. yıla özel sunulan bu fırsatı kaçırmayın. Cezve takımı, 6 adet çay bardağı ve tabağı, Majestik tencere seti, tepsi, şekerlik ve 12 kişilik çatak kaşık bıçak takımından oluşan fırsat paketi, 10 taksit imkanıyla ve yalnızca 1.390 YTL"den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Üstelik dilerseniz ürünlerde farklı renkler tercih ederek setin içeriğini kendi zevkinize göre oluşturabiliyorsunuz.

Mutfak ve sofraların vazgeçilmez markası Jumbo, kuruluşunun 60. yılını kutluyor. Her zaman en kaliteli ürünler, benzersiz tasarımlar ve daima yeniliklerle dolu bu 60 yılda Jumbo"yu bir numaraya taşıyan müşterilerine teşekkür etmek için de muhteşem bir fırsat paketi hazırladı. Bir mutfakta en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden oluşturulan fırsat paketi, %25"e varan indirimle sunuluyor. Cezve takımı, 6 adet çay bardağı ve tabağı, Majestik tencere seti, tepsi, şekerlik ve 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımının bulunduğu Jumbo fırsat paketi, zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. Üstelik fırsat paketinde yer alan ürünlerin bazılarında farklı renk ve model tercihi yapabiliyorsunuz. İster yeni evleniyor, ister taşınıyor, isterseniz de mutfağınızı yeniliyor olun 1.390 YTL"den başlayan fiyatlar ve 10 taksit imkanıyla satışa sunulan bu fırsat paketini kaçırmayın.

Jumbo"nun 60. yılı için özel olarak hazırladığı fırsat paketi birbirinden şık ürünlerden oluşuyor. Üstelik de paketin içeriğini zevkinize göre, dilediğiniz şekilde oluşturabiliyorsunuz. Örneğin, tepsi ve çay takımlarında mat ya da parlak seçenekleriyle birlikte 4 ayrı model sunulurken, Majestik tencere seti 4 farklı renk alternatifiyle geliyor. Size de en yakın Jumbo satış noktasına gelmek, zevkinize göre paketinizi oluşturmak kalıyor. Jumbo fırsat paketini alırken, 12 kişilik çatal-kaşık-bıçak takımınızı Jumbo"nun tüm modelleri arasından seçebiliyorsunuz. Jumbo fırsat paketinin fiyatı ise tercih ettiğiniz çatal-kaşık-bıçak takımına göre farklılık gösterebiliyor.

Jumbo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.jumbo.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.