60 yıldır eşinin yastığına hergün bir gül koymayı hiç sektirmediğini dile getiren Tom Shovelton, mutlu evliliğinden 5 çocuk, 10 torun ve bir tane de torununun tornu olduğunu söyledi.

Tom Shovelton ile 60 yıldır mutlu bir evliliği olduğunu açıklayan 83 yaşındaki Joan, "Kocam evliliğimizin ilk gününden bu yana hergün yastığıma bir gül bırakıyor. Beni mutlaka sabah ve akşam yatağa girmeden önce öper" dedi.

Çift mutlu evliliklerinin sırrını, yastığa konulan bir gül ile sabah ve akşamki öpücüklere borçlu olduklarını açıkladı. Evlendikten sonra hiç ayrılmayan Shovelton çifti, Manchester'da bir pazarda bahçıvan olarak çalıştıklarını belirtti.


DÜNYADAN KISA KISA...

İRAN-ABD ARASINDA SANAL SAVAŞ
İran ile ABD arasındaki soğuk savaş rüzgarları “sanal savaş” cephesinde de esiyor. İran Meclisi, “ABD'nin tehdit ve komplolarıyla mücadele” için 20 milyon dolar ödenek ayırmayı görüşecek. Bir grup milletvekilinin imzasıyla Meclise sunulan taslak, “ABD'nin sanal dünyada İran aleyhindeki yayınlarını engellemek, Washington ve Batılı yönetimlerin insan hakları ihlallerini ifşa etmek için bütçeden kaynak ayrılmasını” öngörüyor.

ABD'DE ASKERİ HELİKOPTER DÜŞTÜ
ABD'de askeri helikopter düştü, 2 kişi öldü. Polis yetkilileri, Kentucky Campbell üssünden kalkan 'Black Hawk' cinsi helikopterin Colorado eyaletinin ikinci en yüksek dağı olan “Massive”in eteklerine düştüğünü söyledi. Kazadan kurtulan bir kişinin de hastaneye kaldırıldığını belirten yetkililer, ayrıca helikopterde olduğu belirlenen 4'üncü kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

LE PEN GÖÇMENLERE KAN KUSTU
Fransa'da aşırı sağın lideri Jean-Marie Le Pen, çeşitli olayların yüzde 90'ının altından "bir göçmen veya göçmen kökenli birinin" çıktığını söyledi. RTL kanalında konuşan Le Pen, "Güvensizlik ortamıyla mücadelenin göçün kontrol altına alınmasından geçtiğini" iddia etti.