1983 yılında ilk kez Hisar Mahallesi muhtarlığına seçilen Muhtar Bahri Aşık aradan geçen 26 yıl içerisinde mahalle sakinlerinin de kendisine olan güven ve sevgisinin desteğiyle 5 dönemdir mahallenin muhtarlığını yürütüyor.
29 Mart yerel seçimlerinde yeniden muhtar adayı olduğunu açıklayan Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık “Mahalle halkımın bana duyduğu güven ve saygıdan dolayı yerel seçimlerde yeniden aday olacağım.Ben 1983 yılında darbenin ardından muhtar seçildim.Didim"de, 1973 yılında televizyon tamirciliği yapıyordum, bu dönemde benim küçük bir televizyonum vardı ve mahalle halkına video izlettirirdim. Bir gün yine böyle bir video izlediğimiz günde mahalle halkın bana “ Bahri ağabey sen neden muhtar olmuyorsun” dediler. Bende Almanya"dan gelen bir Alman"dan 1 kamera ile 1 video aldım. Bu kamerayla videoya kaydetmek suretiyle bir konuşma yaptım ve yaptığım bu konuşmayı mahalle halkına izlettim. Ardından mahalle halkına yaptığım konuşmanın neticesinde ilk kez muhtarlığa seçildim. Aradan geçen 26 sene içerisinde mahallemden bana kimse rakip olarak çıkmadı.” dedi.
Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık görev yaptığı süre içerisindeki en büyük servetinin mahalle halkının güveni olduğunu ifade ederek “ 26 yıldan bu yana mahallemde muhtarlık görevini yapıyorum. Bu zamana kadar yasal hakkım olmasına rağmen hiçbir zaman mahalle halkımdan hiçbir ücret almadım ve talepte etmedim. Bu nedenle aradan geçen zamanda kimse rakip olarak seçimlerde karşıma çıkmadı.” şeklinde konuştu