Şimdiye kadar bilgisayar dünyasında birçok gencin inanılmaz yeteneklerini görmüşsünüzdür mutlaka. Ama bu çocuk bilgisayar dünyasında bir ilk diyebiliriz. Bangladeşli Enter Wasik Farhan Roopkotha, daha 6 yaşında ve bilgisayardaki yetenekleri dudak ısırttıracak cinsten.

Annesinin anlatımına göre mucize çocuk Enter Wasik Farhan Roopkotha, daha 7 aylıkken bilgisayar kullanmaya başladı ve 3 yaşında Microsoft Word programını öğrendi, 4 yaşında emulator yazılımlarıyla uğraşmaya başlayan Enter Wasik Farhan Roopkotha'nın yetenekleri inanılmaz.

Annesinin günde 12 saat bilgisayar başında olduğunu söylediği çocuk, şimdiye kadar 700'ün üzerinde bilgisayar oyunu oynamış. Ayrıca project 64 1.7, dolphin, Game Cube, Nintendo 64, Gameboy Advance, Virtual Boy ve DeSmuME gibi bilindik emulator yazılımlarının gelişimine katkıda bulundu.

Şimdiden İngilizce öğrenmeye başlayan Farhan Roopkotha'nın en büyük hayali büyük bir bilgisayar firmasında çalışmak. Bu yeteneklerle bu hayalinin gerçek olacağından emin olmak hiçte zor olmasa gerek.