Olay merkez Yüreğir ilçesindeki bir camide meydana geldi. İddiaya göre tarım işçisi olan anne ve babasının çalışmak için tarlaya gittiği 6 yaşındaki K.M., kardeşi ve arkadaşlarıyla sokakta oynarken yanına gelen bir kişi, kendisine camiyi göstermesini istedi. Kız ise zanlının yanına gelerek camiyi gösterdi. 

Zanlı küçük kız camiyi gösterdikten sonra kızdan, caminin tuvaleti göstermesini istedi. Kız tuvaletin içine girip zanlıya tuvaleti gösterdiği sırada zanlı bıçağını çekerek K.M.'nin ağzını eliyle kapatarak elle taciz etmeye başladı. Bu arada zanlının bir anlık dalgınlığından yararlanan küçük kız, "İmdat" diye bağırınca paniğe kapılan tacizci, olay yerinden kaçtı. 

Küçük kızın yardım çağrısı karşısında camiye koşan vatandaşlar olayı öğrenince polisi aradı. Küçük kızdan zanlının eşkalini alan polis, bölgede araştırma yapmaya başladı. Bazı görgü şahitleri, söz konusu kişinin sürekli olarak mahallede gezen uyuşturucu bağımlısı bir genç olduğunu söyledi. Polis şimdi aldığı eşkal üzerine zanlıyı her yerde arıyor.