Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis ekipleri, Kamışlı"yı tehdit eden 6 şüpheliyi gözaltına alırken; şüphelilerden 1"i tutuklanarak cezaevine konuldu.
Bilindiği gibi; Aydın Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü"ne bağlı Otogar Polis Noktası"nda görevli polis memuru Ahmet Kamışlı, 12 Şubat 2010 Cuma günü 2 kişi çalıştıkları merkezde yalnız kaldığı bir sırada beylik tabancasıyla şakağına 1 el ateş ederek, intihar etmişti. Kamışlı"nın cenazesi dün memleketi Amasya"da toprağa verilmişti.
İNTİHARIN ARDINDAN BORÇ VE TEHDİT ÇIKTI
18 yıllık polis memuru Ahmet Kamışlı"nın intiharın ardından Otogar Polis Noktası"nda araştırma yapan olay yeri inceleme ekipleri Kamışlı"nın kendi el yazısıyla yazdığı; “Ölümünden beni tehdit eden N.Ö. ve kardeşleri ile H.G., R.G. ve A.G. sorumludur” yazılı not ile bu kişilere olan borçlarını gösteren bir liste bulundu.
Olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında N.Ö. ve kardeşleri N.Ö. ve V.Ö. ile H.G., R.G. ve A.G. isimli 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda N.Ö"nün ikametinde intihar eden polis memuru Ahmet Kamışlı adına düzenlenmiş 1 adet senet ile başka şahıslara ait 6 adet olmak üzere toplam 7 adet borç senedi, 1 adet imzalı borç senedi ile 3 adet boş senet ele geçirildi. R.G"nin evinde ise Kamışlı"ya ait 2 adet borç senedi bulundu.
Aramalarda ele geçirilen Kamışlı ve diğer kişilere ait senetlere el konulurken; ifadeleri alınan şüpheliler “Tehdit ve Tefecilik” iddiasıyla Aydın Adliyesi"ne sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece sorgulanan şüphelilerden R.G. tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi"ne konulurken; diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. -iha