Teknik direktör Mustafa Denizli ile yaşadığı polemikler ve sakatlığı nedeniyle takıma çok geç katılan yıldız futbolcu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Tecrübeli çalıştırıcı ise gol problemi nedeniyle umutlarını yıldızının pek barışmadığı genç oyuncuya bağladı. Denizli, Batuhan'ın bir an önce form tutup, oynayabilecek duruma gelmesini dört gözle bekliyor. Beşiktaş'ın hocası dünkü antrenman öncesi talebesiyle bir görüşme yaparak kısa sürüde toparlanmasını istedi. Görüşmede Batuhan'ın kilolarını gündeme getiren Mustafa Denizli, genç golcünün fazlalıklarından bir an önce kurtulması gerektiğini söyledi.

YAKINDA İDEAL KİLOMA KAVUŞACAĞIM

Tecrübelİ çalıştırıcı şu anda 102 kilo olan Batuhan Karadeniz'e 'Altı kilo fazlan var. 96 kiloya düş ve o zaman yanıma gelip benden ne istersen iste' şeklinde konuştu. Hocasından forma sinyali alan Batuhan ise birkaç hafta içinde kilolarından kurtulacağını dile getirdi.

FUTBOL OYNAMAYI ÇOK ÖZLEDİM

Batuhan'ın Denizli'ye, 'Bana verdiğiniz idmanları elimden geldiğince eksiksiz yerine getiriyorum. Ayrıca yeme-içmeme de çok dikkat ediyorum. Yakın zamanda ideal kiloma kavuşacağım. Futbol oynamayı çok özledim. Bu istek ve arzuyla takıma büyük katkı sağlayacağıma inanıyorum' dedi./milliyet