Nazilli Belediyesi"nde gerçekleşen imza töreninde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler ve Kulüp Menajeri Orhan İbiş hazır bulundu.
Yaptıkları transferler ve yapılacak olan transferlerle 3.Lig"de Nazilli Belediyespor"un şov yapacağını söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Erdal Yüzügüler; “Nazilli Belediyespor olarak eksik görülen tüm mevkilere istenilen ve ligin en iyi futbolcularını aldık. Aldığımız futbolcular kendilerini kanıtlamış ve kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapacak futbolculardır. Önümüzdeki günlerde 3-4 futbolcu daha alacağız. 2. yarıya bomba gibi hazırlanıyoruz. Gökhan bu ligin Aurelio"sudur. 3.Ligde şov zamanı başlıyor” dedi.
Nazilli Belediyespor"un orta sahasında vazgeçilmez olacağım diyen Gökhan Günaydın da, “Nazilli Belediyesporun Antalya kampına gecikmeli de olsa katıldım. Burada takım arkadaşlarımın çok hırslı ve dinamik olduğunu gördüm. Şuan ki kadro ve benim yardımlarım ile hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu./iha