Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Manchester United, Türkiye'ye gitti.

Manchester United kafilesi, kulübün ulaşım sponsorluğunu üstlenen Türk Hava Yolları'na ait ''Kocaeli'' isimli Airbus 340 tipi uçakla Manchester Havaalanından TSİ 11.40'da Bursa'ya uçtu.

Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson, gazetecilerin maçla ilgili düşüncelerini sorması üzerine, ''55-0 Bursaspor kazanır'' şeklinde espri yaptı.

Sakatlığı bulunan yıldız futbolcu Rooney'nin yanı sıra Evans, Neville, Giggs, Macheda ve Anderson Bursa'ya götürülmezken, kafilede, Van Der Sar, Amos, Kuszczak, Evra, Brown, Vidic, Smalling, Rafael, Fabio, O'Shea, Eikrem, Scholes, Obertan, Bebe, Fletcher, Carrick, Park, Nani, Berbatov ve Hernandez yer aldı.

Bu arada, kafileye THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy ve THY İngiltere Halkla İlişkiler Danışmanı Füsun İlkay da eşlik etti.

Sponsorluk anlaşmasının ardından Manchester United ikinci kez THY'ye ait bir uçakla seyahat etti. ''Kırmızı Şeytanlar'' sezon öncesinde kamp için ABD'ye gitmişti.

A.A.