Super Lig'in son haftasında Trabzonspor ile oynanacak maçta yer almak isteyen taraftarlar bunun için sabırsızlanırken, yönetim ise biletlerin Kulüp Üyeleri ve Fenerbahçe Taraftar Kart sahibi taraftarlar için 13 Mayıs 2010 Perşembe günü saat 10:00 itibariyle Biletix'ten satışa çıkacağını, diğerlerinin ise Cuma günü satılacağını duyurdu.

52 bin kişi kapasiteli Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki maça yaklaşık olarak 200 bin kişinin talebi olduğu bildirilirken, Taraftar Kart sahiplerine bilet satışında tanınan öncelik nedeniyle, çoğu kişi bu karta sahip arkadaşlarının kapısını çalıyor. Satışa sunulacağı gün bilet alabilmek için taraftarların, izdiham yaratması bekleniyor.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR, TEKNİK HEYET, İDARECİLER VE YÖNETİMDEN BİLET İSTEYEN İSTEYENE

Bu arada her maç için 3'er bilet hakkı bulunan futbolcular, teknik heyet ve idarecilerin telefonları susmazken, yöneticiler de kendilerine gelen talepleri n tamamını karşılayamayacak. Kimseyi kırmak istemeyen ama herkesin talebini de karşılamanın mümkün olmadığını dile getiren yöneticiler bunun için herkesin anlayış göstermesi gerektiğini vurguladılar.

YÖNETİMDEN BİLET SATIŞI HAKKINDA DUYURU YAPTI VE TARAFTARA İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi Super Lig'in son haftasında Trabzonspor ile oynanacak maçın biletleri hakkında duyuru yaptı.

Resmi sitedeki açıklama şöyle:

"Kulüp Üyelerimiz ve Fenerbahçe Taraftar Kart sahibi taraftarlarımız için 13 Mayıs 2010 Perşembe günü saat 10:00 itibariyle Biletix'ten satışa çıkacaktır.

Kulüp üyelerimiz ve Platinum Kart sahibi taraftarlarımızın 2, Gold Kart ve Klasik Kart sahibi taraftarlarımızın ise 1 bilet alma hakkı bulunmaktadır.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'ndan takip etmek için şimdiden yoğun ilgi gösteren taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Milliyet