DANİMARKA"dan tatil için geldiği memleketi Denizli"de, kendinden iki yaş küçük dayısının oğluna kaçıp nikahsız birlikte yaşamaya başlayan ve karşı çıkan ailesiyle kavga ederek ayrılan 20 yaşındaki Sibel Bilgin, ancak 51 gün dayanabildi. Genç kız, birlikte yaşadığı dayısının oğlu ve iki kardeşinden kendisine hakaret edip işkence yaptıkları iddiasıyla şikayetçi olup Danimarka"ya döndü. Geçen perşembe günü Sevindik Polis Merkezi"ne başvuran Türk asıllı, Danimarka vatandaşı Sibel Bilgin, aynı evi paylaştığı Bayram Karabulut ve kardeşleri Rıfat Karabulut ile Dilek Karabulut"tan şikayetçi oldu. Genç kız, evde kendisine ağır hakaretler ve küfürler edildiğini, işkence gördüğünü öne sürdü, polislerden yardım istedi.

Bunun üzerine ifadesi alındıktan sonra Danimarka Büyükelçiliği"ne teslim edilen Sibel Bilgin uçakla Danimarka"daki ailesinin yanına gönderilirken, başlatılan soruşturma kapsamında polis Bayram Karabulut, ağabeyi Rıfat Karabulut ve kardeşi Dilek Karabulut"u gözaltına aldı. İddiaları kabul etmeyen Karabulut kardeşler, sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Türk asıllı Danimarka vatandaşı Sibel Bilgin, geçen temmuz ayında ailesiyle birlikte memleketleri olan Denizli"ye tatile gelmişti. 13 Temmuz günü dedesinin evine temizliğe giden Sibel Bilgin, bir anda ortadan kaybolmuştu. Baba Süleyman Bilgin ve anne Fatmana Bilgin polis merkezine başvurarak Sibel"in dayısının oğlu 18 yaşındaki Bayram Karabulut tarafından kaçırıldığını iddia edip şikayetçi oldu.

VAtan