Aydın"ın kültür sanat hayatının önemli merkezlerinden biri olan Forum Aydın, sonbaharda da yerel ve ulusal sanatçıları sanatseverlerle buluşturmaya devam edecek. İzmirli sanatçı Vildan Doğramacılar"ın, 5. kişisel sergisi Kasım ayında Forum Aydın"da açılacak. 05 Kasım Cuma günü saat 18.00"de açılacak sergi, 11 Kasım Cumartesi gününe kadar görülebilecek.
1960 yılında İstanbul'da doğan Vildan Doğramacılar, İzmir'de üç yıllık stilistlik eğitimi aldı. Bu sırada başladığı karakalem desen çalışmalarına ilerleyen yıllarda ağırlık verdi. Aynı yıllarda resim çalışmalarına da başlayan sanatçı bir yandan moda tasarımı ile ilgilenirken, bir yandan da parça kumaş / patch work kursu ile çeşitli renk ve desende kumaşları bir araya getirerek güzellikler yarattı. Ahşap Eskitme ve Boyama Teknikleri kursu ve “Tel Kırma” ile farklı çalışmalar yapan Doğramacılar, 2005 yılında Ayla Erdur Resim Atölyesi'nde tekrar karakalem ve yağlı boya çalışmalarına başladı. 2006 -2007 yıllarında Seçil Sezen Atölyesi'nde çalışmalarını sürdürürken resimlerindeki klasik tarzı yavaş yavaş soyut tarza dönüştürmeye başladı. 2008 yılında başladığı Reyhan Abacıoğlu Atölyesi'ndeki akrilik çalışmaları tamamen soyut tarza dönüştü.
2005 yılından beri çok sayıda karma sergi ve yarışmaya katılan sanatçı, 2009 Ocak ayında ilk kişisel sergisini açtı. 2006 yılından bu yana İzmir Güzelyalı Kültür ve Sanat Merkezi Şef Kudret Güner yönetimindeki Çağdaş Emekliler Türk Sanat Müziği Korosu'nun çalışmalarına da katılıyor.