Akşam Gazetesi'nde Mustafa KOZAK imzası ile yayınlanan haber şöyle...
Antalya'da tatil yapan Koç Üniversitesi öğrencisi Ali Özge, konakladığı 5 yıldızlı otelin balkonundan dışarıyı izlerken dayandığı korkulukların kırılmasıyla 5 metreden aşağıya düştü. Ailesi tarafından özel ambulans helikopterle İstanbul'a getirilerek Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ali Özge komada. Biricik oğullarının başına gelenlerle sarsılan aile, bir haftadır makineye bağlı yaşayan Ali Özge'nin hayata dönmesi için dua ediyor.

İYİ MONTE EDİLMEMİŞ

Koç Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Ali Özge tatil için geçen hafta bir arkadaşı ile Kemer'deki 5 yıldızlı otele geldi. 5 Haziran günü otelde arkadaşı ile havuza giren Ali Özge, akşam eğlendikten sonra odasına döndü. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında hava almak için balkona çıkan Ali Özge, alüminyum korkuluklara kollarını yaslayarak manzarayı seyretmeye başladı. İyi monte edilmeyen korkuluk, yerinden çıktı. Özge, otelin birinci katındaki odasından korkuluklarla birlikte 5 metre yükseklikten beton zemine düştü. Baş aşağı düşen Ali Özge'nin yardımına otel görevlileri ve müşteriler yetişti. Ağır yaralanan Ali Özge, önce Kemer'de hastaneye ardından Antalya Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı.
Antalya'da ameliyata alınan oğullarının haberini alan İstanbul'da yaşayan aile, ilk uçakla Antalya'ya geldi. Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan ancak hayati tehlikeyi atlatamayan Ali Özge, ailesi tarafından üç gün önce helikopterle İstanbul Maslak Acıbadem Hastanesi'ne getirildi.

UMUTLAR KESİLMEDİ
Biricik oğullarının tatilde başına inanılmaz bir kaza gelmesi üzerine Ali Özge'nin annesi ve babası yıkıldı. Acılı aile, halen komada bulunan Ali'nin başından bir an olsun ayrılmıyor. milliyet