İlk albümü Böğürtlenli Reçel'le tatlı bir çıkış yapan Gökçe'nin, kendi deyimiyle 'acı gerçekleri kendi aynasından yansıttığı' 2. albümü '5 Kuruş Yok' Lansman Konserini kaçırmayın...

İçinden geldiği gibi söz yazdığını ve müzik yaptığını söyleyen Gökçe, birbirinden çok farklı şarkıları bir araya getirdiği yeni çalışmasını çok sevdiğini ve içten olduğunu dile getiriyor.

Albümde yer alan 9 şarkıdan 8'inin söz ve bestesini hazırlayan Gökçe besteleri yaparken farklı soundlar hayal ettiği için 3 ayrı aranjör Cenk Eroğlu, Alen Konakoğlu ve Burak Yerebakan ile çalıştı.

Kendi düşüncelerini ve kendini daha iyi ifade edebildiği bu albümde, müziği Aykut Gürel'e, sözleri Zeynep Talu ve Leman Sam'a ait olan "Anladım ki" şarkısını yeniden yorumladı. Albümün en ilginç şarkısı Hayko Cepkin ile Gökçe'nin düeti "Aklım Giderken" olurken, "Şehir" şarkısında Serdar Barçın saksafonu ile, "5 Kuruş"un rap bölümlerinde ise Esin İris vokali ile eşlik etti.

'5 Kuruş Yok' isimli albümünün ilk video klibi, Gökçe'nin ''Aradım Seni'' ve ''Her Gece''isimli şarkılarının video kliplerinin de yönetmenliğini üstlenen Fatih Demir yönetmenliğinde; parasızlık içinde yaşayan insanların para hayali kurması konusunun işlendiği "5 Kuruş" şarkısına çekildi.

Gökçe, yeni albümünün ilk konserinde Hayko Cepkin İle sürpriz bir düete sahne de imza atacak.

H2