Şerif Sözcüsü Erin Giudice, cesetleri çürümüş halde bulunan kişilerin Manas Uçar (58), karısı Margrit Uçar (49), ikiz kızları Grace ve Margo (21) ile Margrit'in annesi Fransuhi Kesisoğlu (72) olduğunu açıkladı.

Manas ve Margrit Uçar'ın Türkiye'den ABD'ye göçtüğü, Kesisoğlu'nun da resmi oturma izni olduğu kaydedildi.

Komşularının ve akrabalarının merak etmesi sonucu, şerif yardımcılarının son iki haftada Uçar ailesinin evini iki defa ziyaret ettiği, ancak tatilde oldukları görünümü veren kapalı kapılar ve çekilmiş perdeler nedeniyle şüphe uyandıran bir durumun görülmediği belirtildi.

Akrabalarından iki kişinin pazar günü camı kırarak eve girdikleri ve aile üyelerinin çürümüş cesetlerini buldukları kaydedildi.

Polis, aile üyelerinin iki ya da üç hafta önce öldüğünü tahmin ediyor.

Manas ve Margrit Uçar'ın cesetlerinin yanında 2 silah bulunduğu, silahlardan birinin Margrit'in üstüne kayıtlı olduğu, ayrıca Manas Uçar'da kurşun yarası bulunduğu belirtildi.

Manas Uçar'ın 1970'li yıllarda ABD'ye makine mühendisliği ile ilgili master ve doktora yapmak üzere geldiği, doktorasını tamamlamasının ardından üniversitede görev aldığı, daha sonra iş hayatına geçtiği belirtiliyor. Yine Türkiye'den gelen 1987 yılında ABD vatandaşı olan eşi Margrit'in de bir mücevher mağazasının bulunduğu kaydediliyor.