Aziz Yıldırım'ı çok kızdıran Önder Turacı'nın bileti kesiliyor. Eskişehir mağlubiyeti sonrası Güiza, A. Santos, Kazım, Bekir ve Ali Bilgin de kara listede yer alıyor

Fenerbahçe'de gece kulüplerinin müdavimi olan ve son olarak takım Eskişehir deplasmanında olduğu sırada, bar dönüşü evinde annesi ile kavga ettikten sonra duşakabine yumruk atarak bileğini kesen Önder Turacı'ya yol göründü.

Başkan Aziz Yıldırım çok sinirlendiği Önder'in sözleşmesinin feshi için diğer yöneticilerin de fikrini sordu ve olumlu yanıt aldı. Önder'in sözleşmesinin bugün feshedilmesi bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde Eskişehir yenilgisiyle birlikte birçok futbolcu artık topun ağzında. Kimilerinin ocak ayında kimilerinin ise sezon sonunda biletleri kesilecek. İşte gönderilmesi gündemde olan isimler:

GÜİZA: Hem disiplinsiz, hem de futbol açısından bir hiç. Zaten yüz ifadesi de artık Fenerbahçe'den bir şey beklemediğini gösteriyor. Bir yerden teklif geldiği anda gönderilecek.

SANTOS: Sezon sonuna kadar özel hayatına çekidüzen verip futbolunu da düzeltirse kalabilir. Ama başkan onun da özel yaşamından rahatsız.

KAZIM: Futbolu kesinlikle takıma faydalı ama kavgaları, gece hayatı ve düzensiz özel yaşantısı Fenerbahçe'ye disiplinsizlik aşılıyor. Yaptığı son kaza ile limitini doldurdu.

ALİ BİLGİN: Örnek olacak bir hayatı var ama bezginliği, takıma olumsuz yansıyor. İstediği an gönderilecek.

BEKİR: Transferi sonrası futbol olarak ortaya bir şey koyamadı ama gece hayatında hızlı. Tehlikeli isimler arasında./milliyet