TMSF'den yapılan yazılı açıklamada, açık artırmaya çıkarılan ticari ve iktisadi bütünlüklerin K Finansal Kiralama A.Ş., İmar Finansal Kiralama A.Ş., Eti Finansal Kiralama A.Ş., Era Finansal Kiralama A.Ş., EGS Finansal Kiralama A.Ş.'den oluştuğu bildirildi.
Açıklamada, muhammen bedeli 45 bin YTL olan K Finansal Kiralama A.Ş. ticari ve iktisadi bütünlüğünün 27 artırım sonucunda 860 bin YTL bedelle Galip Öztürk'e ihale edildiği kaydedildi.
45 bin YTL muhammen bedele sahip olan Era Finansal Kiralama A.Ş. ticari ve iktisadi bütünlüğünün, 38 artırım sonucunda 880 bin YTL bedelle Global Special Emlak ve Yat. A.Ş.'ye, 45 bin YTL muhammen bedele sahip EGS Finansal Kiralama A.Ş. ticari ve iktisadi bütünlüğünün, 37 artırım sonucunda 1 milyon 60 bin YTL bedelle Kobi Danışmanlık Hizm. A.Ş.'ye ihale edildiği bildirildi.
Açıklamada, 45 bin YTL muhammen bedele sahip Eti Finansal Kiralama A.Ş. ticari ve iktisadi bütünlüğünün, 20 artırım sonucunda 1 milyon YTL bedelle Galip Öztürk'e, 45 bin YTL muhammen bedele sahip İmar Finansal Kiralama A.Ş. ticari ve iktisadi bütünlüğünün, 10 artırım sonucunda 360 bin YTL bedelle Global Special Emlak ve Yatırım A.Ş.'ye ihale edildiği kaydedildi.
Bugün düzenlenen ihalelerde alınan tekliflerin tümünün muhammen bedeli geçmesi sebebiyle, bu satışlarda pazarlık aşaması olmayacağı, ihale sonuçlarının Fon Kurulu onayının ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.
Açıklamada, yarın aynı adreste 3 factoring şirketinin açık artırmaya çıkarılacağı ifade edildi.