Söke'de Türkiye genelinde olduğu gibi 28 Kasım Pazar günü yapılacak lise ve ön lisans düzeyindeki Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) toplam 5 bin 303 adayın katılacağı bildirildi.
Söke'de pazar günü yapılacak olan sınavla ilgili olarak sınavın yapılacağı 13 okul ve 285 salonda ön hazırlıklar tamamlanırken, sınavda görev yapacak olan 651 personel Adnan Menderes Üniversitesi Söke Meslek Yüksekokulu'nda başta yeni sınav kuralları olmak üzere bilgilendirildi.
Söke Meslek Yüksekokulu Müdürü Sabiha Işık, 28 Kasım Pazar günü yapılacak sınava Söke'de, sabah yapılacak lise mezunu oturumlarında 3 bin 683, öğleden sonra yapılacak ön lisans mezunları oturumunda da bin 620 kişi olmak üzere toplam 5 bin 303 adayın katılacağını kaydetti.
Sınavlarda yeni kuralların geçerli olacağını ve adaylara mağdur olmamaları için bu kurallara uygun hareket etmelerini tavsiye eden Işık, ''Adaylar sınava ilişkin duyuruları dikkatle okumalı, yeni kuralların geçerli olacağı bu sınavda hiçbir adayın mağdur olmasını arzu etmiyoruz'' dedi.