İzmir Özel Türk Koleji"nin 1971 yılı mezunları tam 40 yıl aradan sonra buluştu. Kuşadası Kısmet Otel"de bir araya gelen 1971 mezunları, Özel Türk Koleji"nin kep ve cüppelerini giyerek mezuniyeti yeniden yaşadı ve kep fırlattı. Okul anılarının bir kez daha hatırlandığı muhteşem gece, geç saatlere kadar sürdü.
Birbirini tanımakta zorlanan okul arkadaşlarının 40 yıl sonraki randevusunda, zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, bazen de salondan kahkahalar yükseldi. 1971 mezunu 5 sınıfın bir araya geldiği gecede, her sınıf sırasıyla cübbe ve kep giydi, gecenin sonunda ise tıpkı 40 yıl önce olduğu gibi hep birlikte kep fırlattı.
Okul arkadaşlarını tam 40 yıl sonra bir araya getirmek için geceyi organize eden Serpil Zeytin, kendilerini Kısmet Otel"de konuk eden sınıf arkadaşları Hanzade Özbaş"a teşekkür etti. Özel Türk Koleji ruhunun 40 yıl sonra bile bu kadar canlı kalabilmesinin, okul sıralarında kurulan sağlam dostluklar olduğunu belirten Serpil Zeytin, “Özel Türk Koleji 1971 mezunları olarak, bu özel gecemizi geleneksel hale getirip, önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Okul sıralarında kurduğumuz dostlukları ölene dek sürdüreceğiz” dedi.