MHP lideri, Ankara Arena’da 15 bin kişiye seslendi, Başbakan’ın “40 çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez” sözlerine böyle yanıt verdi. Bahçeli “Bizi yıkmak istiyorlar. Partimizi parçalamak, küçültmek hatta yok etmek için her iğrençliğe tevessül ediyorlar” dedi 
 
ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Arena’da aday tanıtım toplantısında yaklaşık 15 bin ülkücüyle biraraya geldi. Salonda sık sık “Bozkurtlar burada, Tayyip nerede” sloganları atıldı. Bahçeli özetle şöyle konuştu:
 
ÇÜRÜK YUMURTA YANITI: Başbakan seçim kampanyasında pusulayı iyice şaşırmıştır. Hezeyan nöbetleri geçirir gibi herkese saldırmakta, bağırıp çağırmakta ve anlamsız ve yersiz benzetmelerde bulunmaktadır. İstanbul ’da yaptığı konuşmada, şahsımı hedef alan; “kırk çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez” sözleri bunun en son örneği olmuştur. Benzetme takıntısı olan Başbakan ’a cevabımız şudur: kırk çürük yumurtadan bir sağlam yumurta çıkmaz, ama kırk haramiden bir AKP çıkar.
 
ÖZEL HAYATI TAKİP ALTINA ALANLAR: Özel hayatı takip altına alan gözleri, telefonları dinleyen pis kulakları cezalandırmak için Ankara hazırım diyor. Bizim milliyetçiğimizde Uhud’un acıları da, Ankara savaşının talihsiz sonuçları da vardır. 
 
HER İĞRENÇLİĞİ YAPIYORLAR: Yine üzerimizde oyunlar oynanıyor. Tezgâhların hedefinde yine ülkücüler oluyor. Dört bir koldan kirli ve karanlık hesaplar üzerimize çullanıyor. Biz yıkmak istiyorlar. Yenmek için el birliği yapıyorlar. Partimizi parçalamak, küçültmek, marjinalleştirmek ve hatta yok etmek için her iğrençliğe tevessül ediyorlar. Üç Hilal’in artan kuvveti malum çevreleri çok rahatsız ediyor. 
 
AKP NAMLUSUNU ÜZERİMİZE ÇEVİRİYOR: Biz Türk milleti tektir, başkenti Ankara’dır, dili Türkçedir diye seslendikçe AKP namlusunu üzerimize çeviriyor. AKP hükümeti, bir tarafta okyanus ötesiyle kol kola Türkiye’nin temellerine dinamit yerleştiriyor, diğer tarafta ise buna karşı çıkan Türkiye sevdalılarına hakaretler yağdırıyor. 12 Eylül referandum sürecinde AKP’nin partimize yönelik alçakça tertiplerine maruz kaldık. Tıpkı bugünkü gibi, besin kaynakları haram olan ve dışarıdan yönlendirilen yandaş basının üzerimize attığı pisliklere şahit olduk. 
 
HAYVAN DİYEREK SALDIRDI: Başbakan, eşine benzerine rastlanmayacak bir riyakarlıkla, bugün hayvan diyerek alçakça saldırdığı aziz dava arkadaşlarımızdan, geçmişte şehit olanların mektuplarını siyasi rant aracı olarak kullanmaya yeltendi. Milliyetçi Hareket’in mensuplarına faşist, kovboy, katil, eli silahlı diyerek küfürleri sıralayan bu omurgasız siyasi zihniyet ahlaksızca üzerimize musallat oldu.
 
BAŞBAKAN ‘BAĞIMSIZ ÜLKÜCÜLERİ’ KULLANDI: Kendilerini “eski ve bağımsız ülkücü ” olarak tanıtan bazı çevrelerin desteğini bulması ise siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçti. Milletvekili aday listelerinin açıklanmasıyla “eski ve bağımsız ülkücü” kartvizitiyle siyasi ikbal peşinde koşanların umduklarını bulamadıkları ortaya çıktı. Başbakan Erdoğan bu şahısları kullanmış ve bir kenara bırakmıştır. 
 
KİM ŞEREFSİZ AYNAYLA GÖSTERDİK: Biz, bebek katiliyle kurulan pazarlık masalarını, mutabakat arayışlarını deşifre ettik. Kimin şerefli, kimin şerefsiz olduğunu öfke nöbetlerine girenlerin yüzüne tuttuğumuz aynayla gösterdik.
 
OKYANUS ÖTESİNİN İNTERNET SİTELERİ: Okyanus ötesinden yönlendirilen internet sitelerinin kara çalmasıyla yüz yüzeyiz. Hedef milliyetçi hareket ve ülkücülerdir. Türkiye’nin çözülmesi, Türklüğün harap edilmesi bizim zayıflamamıza bağlıdır. Adımızı, acımızı, anımızı, sembollerimizi ve kimliğimizi kullanarak aramıza sızmaya çalışan ve yüzleri karanlıkta kalarak nefretlerini saçan alçakların yaydıkları nifakların nedenleri burada aranmalıdır. 
 
KILIÇ’A SERT SÖZLER: Anayasa Mahkemesi başkanı adeta iktidarın yanında hizaya girmiştir. Nitekim kuruluş yıldönümündeki sözler ortadır. Anayasa Mahkemesi Başkanı bu sözlerle neyi ifade etmektedir? Kimlerin kurucu olmasını dilemektedir? Aklının köşesinde, dilinin altında ne vardır? Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın anayasayı rencide edecek söz ve tavırları bizatihi Anayasa’nın ruhu ve lafzıyla çelişmektedir. Kurucu değerleri tartışmaya açan sözleri bulunduğu makamla bağdaşmamaktadır. Anayasa Mahkemesi’ne dava açmayı kolaycılık olarak gören Mahkeme Başkanı’nın bunu söylemeye salahiyeti ve hakkı var mıdır?
 
POLİSE TOKAT ATAN ŞEREFSİZ ELLER: Şifresiz sınavlar için ses ver Ankara. Çıldırmış ve akılsız projelerle milletimizi oyalayanları tasfiye etmek için ses ver Ankara. Polise tokat atan şerefsiz elleri kırmak için ses ver Ankara. Okyanus ötesine gitmeden de başbakan olunabileceğini göstermek için ses ver Ankara. Bozkurdun ne olduğunu göstermek için ayağa kalk Ankara.
 
vatan