Kariyer yayınları arasında birinci baskısı 5 bin adet olarak basılan Kan Denizi adlı kitap şu anda internet üzerinden ve Türkiye"nin hemen hemen her yerindeki seçkin kitapçılarda kitap satışa sunulmuş durumda.
Daha önce Akreple Dans, Metal Eridi ve Hedef Ağca kitaplarını yazan Halil Kanargı Kan Denizi adlı bu dördüncü kitabında Türk Amerikan Savaşını kurgulamış.
Daha önce Metal Fırtına"ya karşı yazılan Metal Eridi kitabı piyasaya çıktığı hafta, haftanın kitabı seçilmişti. Kan Denizi adlı bu kitap da şimdiden bütün Türkiye"de ses getirmeğe başladı. Aynı Yayınevi bu kitaptan sonra “Kod Adı Yılan” kitabını piyasaya sürecek. Bu kitaptan sonra da Hz. Muhammed"in geleceğini müjdeleyen Barnabas İncili üzerindeki çalışmaları da devam etmektedir. Bu senenin sonuna doğru eserin piyasaya çıkacağını tahmin etmektedir.
Baskıya hazır 9 adet daha romanının bulunduğunu ifade eden Yazar Halil Kanargı Kan Denizi adlı kitabını Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkan Yardımcısı Şükrü Öksüz"e imzalayarak hediye etti. -iha