Aydın"ın Nazilli ilçesine bağlı Bereketli köyünün 4 dönemdir muhtarı olan Erdoğan Astepe, her döneminde bir oğlunu evlendirme mutluluğu yaşıyor. Daha önceki 3 döneminde 3 oğlunu evlendiren Astepe, oğullarını evlendirmenin yanı sıra oğullarının nikah memurluğunu da yapıyor. 4. dönem muhtarlığında ise 4. ve son oğlunun da nikahını kıyma şansı bulan Astepe yaptığı açıklamada, bu mutluluğun her babaya nasip olmasını dilediğini belirtti.
4. oğlunun Nazilli Fatih Sultan Koleji"nde düzenlenen yemekli nikah töreninde Fatma-Erdoğan Astepe çiftinin oğulları Elektrik-Elektronik Mühendisi Alparslan Astepe ile Selma-Remzi çiftinin kızları öğretmen Sümeyye Ergüder yaşamlarını birleştirdiler. Gelin ve damatın aileleri sabah saatlerinde nikah törenine katılan konuklara yemek ikram ederken, öğleden sonra ise nikah töreni düzenlendi. Yemek merasiminin ardından genç çift nikah masasına otururken, genç çift ve davetliler AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Gacar"ın evlilik ve aile mutluluğuyla ilgili konuşmasını dinlediler. Daha sonra ise muhtar Erdoğan Astepe, nikah memuru cübbesini giyerek nikah masasına oturarak oğlunun ve gelininin nikah memurluğunu yaptı. Daha sonra genç çift dünya evine girmek için evet diyerek birbirlerine bir ömür boyu mutlu olmak için söz verdiler. Nikah töreninin ardından düğün pastasını kesen genç çift için takı töreni düzenlendi.
HES Hidro Elektrik Santrali Müdürü olan Alparslan Astepe ile Köşk"te öğretmenlik yapan Sümeyye Astepe"yi mesai arkadaşları da yalnız bırakmazken, nikah törenine Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Eker, Nazillili Esnaf Oda Başkanları, tüm köy muhtarları, AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Mehmet Gacar ve çok sayıda davetli katıldı.