Aydın'da kulaklarındaki kireçlenme nedeniyle 4 yıldır duyamayan Hanım Keskin'in, yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.
Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 yıldır bir çok sağlık kuruluşuna başvurduğunu ve her seferinde kulaklarındaki kireçlenme nedeniyle oluşan işitme kaybı için İzmir'de ameliyat olması gerektiğinin kendisine ifade edildiğini söyledi.
Hem ekonomik, hem de sürekli gidip gelme imkanının olmamasından ötürü ameliyatı hep ertelemek zorunda kaldığını, bu nedenle gündelik hayatında sıkıntılarla karşılaştığını ifade eden Keskin, en sonunda Aydın'daki özel bir hastanede ameliyat olduğunu söyledi.
Keskin, ameliyattan sonraki ilk bir hafta içerisinde duymaya başladığını vurgulayarak, ''Artık, her işimi tek başıma yapabiliyorum. Özgüvenimi yeniden kazandım. Artık çok mutluyum'' diye konuştu.
Ameliyatı gerçekleştiren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Tuncay Kodaş ise hasta kendilerine geldiğinde, her iki kulağında da yüksek oranda işitme kaybı olduğunu ve bunun da kulakta kireçlenme nedeniyle kaynaklandığını tespit ettiklerini ifade etti.
Ameliyatla her iki kulakta oluşan ve hastada işitme kaybına neden olan kireçlenmenin düzeltildiğini ve protez konduğunu belirten Kodaş, ''Ameliyat çok başarılı geçti. Hastamız da ameliyatın ertesi günü taburcu oldu'' dedi. (AA)