Bahçeköy"deki evinden taşınmaya karar veren Ergen, Levent"te aradığı ev için 4 milyon dolar ayırdı...

EV ARAMAYA BAŞLAMIŞTI

Gülben Ergen toparlanıyor! 6 yıllık eşi Mustafa Erdoğan"dan boşanmak için avukatına vekâlet verdiği haberlerinin ardından hareketili günler yaşayan Ergen, şimdi de evini değiştiriyor. Boşanma haberierini yalanlayan ünlü şarkıcının Levent"te ev bakmaya başlaması kafaları karıştırdı. Gülben Ergen"ln, boşanma dedikoduları çıkmadan önce ev bakmaya başladığı öğrenildi.

"HAYATIMI KÜÇÜLTECEĞİM"

“Artık hayatımı biraz küçültmek istiyorum" diyen Gülben Ergen, Bahçeköy"deki bin 200 metrekarelik evini bırakıp Levent"te daha küçük bir ev tutmak istiyor. Ergen, dostlarına, "Levent"te 500 metrekare bir ev istiyorum. 4 milyon dolar ödeyebilirim" demiş. Bir yandan yeni başladığı televizyon programı için yoğun bir tempo içine giren ünlü şarkıcı, bugünlerde diğer yandan da emlakçıları geziyor.

HT MAGAZİN YAZARI ESİN ÖVET YAZDI...

Biliyorsunuz, geçen hafta Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan"ın boşanacaklarına dair haberler çıktı. Gülben Ergen net bir şekilde, “Boşanmıyoruz” diyerek haberi yalanladı. Ancak söylentiler hız kesmeden devam ediyor. Benim fikrimi sorarsanız boşanacak. Ama şimdilerde değil. Sanki biraz daha zamanı var. Gülben Ergen bu konularda zamanını ayarlamayı ve planlamayı çok iyi bilir. Neyse asıl benim şimdi size söyleyeceklerim farklı. Boşanacakları haberleri çıkmadan, Gülben Ergen Levent"te ev bakmaya başlamış mesela. Gülben Ergen, “Şu an oturduğumuz ev bin 200 metrekare. Ben Levent"te 500 metrekare bir ev istiyorum. 4 milyon dolar ödeyebilirim” demiş. Ve bunun yanında da, “Artık hayatımı biraz küçültmek istiyorum” demiş. Üç çocuk ve bakıcılarla birlikte Gülben Ergen"in bir yerlere sığması o kadar da kolay olmayabilir. Artık bu küçülme nasıl olacak bilmiyorum ama... İşte göreceğiz önümüzdeki günlerde. Yeni program öncesi boşanma haberleri gündemde yer buldu bulmasına ama asıl Gülben Ergen ile Seren Serengil polemikleri de hız kesmedi. Gülben Ergen"in giydiği Chanel çizmeden sonra Seren Serengil"in, “Benim giydiğim çizmeyi bir hafta sonra giydi” diyerek tiye alması konuşuldu. Bu olaylar cereyan ederken Gülben Ergen"in başına bir olay gelmiş ki, fıkra gibi. Modacı Tuvana Büyükçınar kendisine bir kıyafet yollamış. Gülben Ergen kutuyu bir açıyor ki, Seren Serengil"in klipte giydiği kıyafetin aynısı. Yani o kıyafeti fark etmeyip giyse ikinci polemik patlayacak. Neyse ki, hemen fark etmiş kutu kapatıp kıyafeti Tuvana Büyükçınar"a geri postalamış.