Sahte doktor kimliği ile işe giren ve dört ay boyunca hasta bakıp reçete düzenleyen Hatipoğlu, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Kanarya Mahallesi"ndeki Özel Kanarya Polikliniği"nde yaşanan olayda, Hatipoğlu"nun sahte doktor olduğu, bir hastanın şikâyetiyle ortaya çıkarıldı. Hatipoğlu"na muayene olan bir kadının ihbarı üzerine kliniğe gelen İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, sahte doktordan diplomasını göstermesini istedi.
Diploma gösteremeyen Hatipoğlu, ekiplere farklı bir hastanede görevli bir başka doktora ait diploma numarasını verdi. Numarayı araştıran ekiplerin polise şikâyetiyle Hatipoğlu gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde İstanbul Tıp Fakültesi"nde öğrenim gördüğünü ancak okulu bıraktığı için mezun olamadığını söyleyen Hatipoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sahte kimlik kullanmış
Poliklinik sahibi Dr. Mehmet Ali Önal"a Beykoz Devlet Hastanesi"nde çalıştığını söylediği bildirilen Hatipoğlu"nun işe giriş için de sahte doktor kimliği kullandığı belirlendi. Sahte doktorun dört ay boyunca çalıştığı poliklinikte gece nöbetlerine kaldığı ve dahiliye uzmanı olarak çok sayıda hastaya baktığı belirtildi.

Milliyet