Ercan, milli futbolcularımıza büyük bir ilginin olduğunu belirterek, “4-5 oyuncumuz çok iyi performans gösterdiler. UEFA, bu oyuncularımızdan övgüyle bahsetti. Ama işin diğer tarafından bakmakta fayda var. A Milli Takımımız"a iyi oyuncu yetiştirebilir ve bunu yarışarak yapabilirsek bizim için gerçek başarı gelir” diye konuştu.

Ercan asıl hedefleri ile ilgili şu çarpıcı değerlendirmede bulundu: “Takımımızdan 3-4 oyuncunun A Milli Takımımız"da oynayabileceği sinyalini aldık. Bu sevindirici. Eskiden gençler A takıma yükselemiyordu. Ancak biz bu devri değiştireceğiz. Artık bu gençler A milli olacak.”

VEDAMIZ ÇOK DRAMATİK

Şampiyona için kamp yaptıklarını belirten genç teknik adam “Emeklerimizin karşılığını tam olarak aldık diyemem. Açıkçası mağlup olmadan bir turnuvayı kapatıyoruz. Fakat çok kritik yerlerde hatalar yaptık. Kolombiya"dan inanılması zor bir gol yedik. Ama bu futbolcular daha 17 yaşındalar. Oyuncularımızın ülkemizi başarıyla ve gururla temsil ettiğini düşünüyorum. Sonuçta dramatik bir şekilde penaltılarla elendik” şeklinde görüşlerini belirtti./vatan