AYDINPOST ÖZEL

Akademisyenlerden öğrencesine, sanayicisinden işçisine toplumun çok farklı
kesiminden insanların bir araya gelmesi sonucu ortaya "3G formülü" meydana getirildi.
“Genç Girişimciler Gurubu” adı altında bir sivil inisiyatif gurubu oluşturuldu. Kurucu Genel Koordinatörlüğünü Yerel Bir Televizyonda Program hazırlayıp sunan ve Mavi Koltuk Dinlenme Tesisleri İşletmeciliği yapan Hakan Başlık yaparak bu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Aydın İlinin tanıtılması konusunda yıllardır çaba harcıyoruz. Bu konuda daha bir profesyonel olarak hareket etmemiz gerektiğini düşünerek bu birlikteliği sağladık. Bu gurup içinde yer alan dostlarımız ile daha da büyük hizmetleri başarmayı hedefliyoruz. Mavi Koltuk Programlarına katılan bazı konuklarımız bizleri kendi yaşadıkları İllerinde misafir etmek istediklerini söylüyorlar. Bu konuda büyük bir fırsatı bugüne kadar hep kaçırdık. Aydın"ı tanıtmak için büyük bir fırsat olan bu durumu en iyi şekilde değerlendirmek için böyle bir oluşumu sağlamayı uygun gördük” dedi.


“Genç Girişimciler Gurubu” içinde birçok önemli isim olduğu gözlendi.
Gurubun önümüzdeki günlerde Azerbeycan Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından davet edilerek bir iş kültür gezisi düzenlemeyi planladığı ifade ediliyor.
Aydın"a özgün motiflerin ön plana çıkarılması hedeflenerek kurulan “3G formülü” Türkiye"de birçok ilkleri bünyesinde barındırması hedefleniyor. Mavi Koltuk Dinlenme Tesisleri içinde tahsis edilen bir ofiste bu gurubun çalışmaları titizlikle yürütülmesi imkânı sağlandı. İlk etapta 50 kişinin bir araya gelmesi sonucu oluşan bu sivil inisiyatif gurubu çok yakın bir zaman içinde 100 sayısı ile sınırlandırılacak.
Kendi konularında uzman birçok seçkin insanın bir araya gelmesi ile oluşan gurubun çalışmaları daha şimdiden merakla bekleniyor.