Önce set ekibi ile tanışan Adriana, hemen çekim hazırlıklarına başladı. Çekim öncesi, üç profesyonel makyöz tarafından yapılan ve 1,5 saat süren makyajın ardından çekimlere başlandı.

Reklam filminde Adriana"ya, tamamı Türk oyunculardan oluşan genç bir ekip eşlik etti. , Adriana ile birlikte aynı filmde rol almaktan keyif aldıklarını belirttiler.

Genç ve eğlence dolu bir insan olarak tercih edilmek ve marka imajına uygun görülmek memnuniyet verici. Bu reklam filminde birinci sınıf bir iş çıkaracağımı umuyorum” açıklamasını yapan Adriana, sette bulunduğu süre boyunca bolca Doritos tüketmeyi de ihmal etmedi.

“Türkler ve Brezilyalılar, benzer şekilde heyecan dolu ve sıcakkanlı…”

Her fırsatta İstanbul"un güzelliğini ve Türk insanını öven Adriana “Bir süre önce İstanbul"a gelmiştim. Çok muhteşem bir şehir... Özellikle de Boğaz"ın güzelliği büyüleyici... Türk insanı da çok sıcak ve sevecen…” dedi. Dinamizm ve heyecanın olduğu ortamlarda bulunmaktan haz duyduğunu belirten Adriana, “Türkiye ve Türk insanı bana biraz da Brezilya"yı çağrıştırıyor. Her iki ülkenin insanları da benzer şekilde heyecan dolu ve sıcakkanlı… Reklamda beraber oynadığım Türk arkadaşlarımla harika vakit geçirdik. Paylaştığımız bu özel anları hayatım boyunca unutmayacağım” diye ekledi.Doritos reklam filmi için 25"i teknik ekip olmak üzere toplam 35 kişi çalıştı.

GAZETEPORT