Ankaragücü'nün yeni başkanı Ahmet Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu. Daha önce babasının kendisine satın aldığı villada yapılan usulsüzlükler, trafikte kavgaya karışmak gibi iddialarla gündeme gelen 30 yaşındaki Gökçek 160 oyla başkan seçildi.

Alman kulübü iflas etmişti

Ahmet Gökçek'in 2006 - 2007 sezonunda başkanlığını yaptığı Berlin'deki Berlin Ankaraspor, ödenmeyen borçlar nedeniyle iflasın eşiğine geldi. Alacaklılar kulüp hakkında dava açarken icra memuru da kulüp hakkında tutuklama kararı çıkardı.

İki ve ve evli iki çocuk babası olan Gökçek spor akademisi mezunu. 100. yılını kutlayan Ankaragücü'nün 39'uncu ve en genç başkanı.

7 yolcu daha var

Ankaragücü'nün başkanlığına Ahmet Gökçek'in geçmesiyle birlikte iki kulüp arasındaki transfer geçişleri de hızlandı. Ediz'in sarı lacivertli ekibe transfer olmasının ardından dünkü maç sonrası Mehmet Çakır da A.Gücü'nün yolunu tuttu. Bu iki oyuncu ile birlikte Ankaraspor'un yıldızları Adem Koçak, Meye, kaleci Senecky, Muhammet Hanifi ve Julio Cesar Moreira'nın da Ankaragücü'ne geçeceği öğrenildi. / milliyet