Forbes’un listesinde, bir yıl içinde elde ettiği 57 milyon dolarlık gelirle, Amerikalı ünlü şarkıcı ve söz yazarı, 22 yaşındaki Taylor Swift zirveye oturan isim oldu.

Swift’i, 55 milyon dolar ile 18 yaşındaki Justin Bieber ve 53 milyon dolar ile 24 yaşındaki Rihanna izledi. Mayıs 2011 ve Mayıs 2012 aralığında 57 milyon dolarlık servet kazanan Taylor Swift, bu yıl ki turnesinin her konserinden 1 milyon doları aşkın para kazandı. Ünlü şarkıcının 2010′da piyasaya çıkardığı ve 5 milyon adet satan ‘Konuş Şimdi’ (Speak Now) adlı albümü, rol aldığı reklamlar ve kapak kızı olduğu dergiler, ‘Mean’ adlı şarkısının kendisine iki Grammy Ödülü kazandırmasından elde ettiği gelirler de servetine servet kattı.

EN GENÇ EN ZENGİN İKİNCİ: JUSTİN BİEBER
Listede ikinci sırada yer alan genç kızların sevgilisi Kanada asıllı şarkıcı Justin Bieber yer aldı. Son günlerde paparazzilerle yaşadığı sorunlarla da adından söz ettiren Justin Bieber, en büyük gelirini 2009′dan bu yana 12 milyon satış yapan albümlerinden elde etti. Bir yilda servet kazanan ‘genç, güzel, ünlü ve zengin’lerin yer aldığı listede üçüncü sıraya Barbados asıllı Amerikalı şarkıcı Rihanna oturdu. Rihanna, şarkıları, kozmetik reklamları ve Reb’l Fleur parfümünden bir yıl içinde 53 milyon dolar para kazandı.