Gölcük Donanma Komutanlığı ve Eskişehir'de emekli İstihbaratçı Albay Hakan Büyük'ün evinde ele geçirilen yeni Balyoz belgeleriyle ilgili mahkemeye sevk edilen Eskişehir 1. Taktik Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Korcan Pulatsü ile Kurmay Albaylar Murat Ünlü ve Ender Güngör tutuklandı. Bu 3 tutuklamanın ardından, yeni Balyoz belgeleriyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 19'a yükseldi.
 
Gölcük Donanma Komutanlığı ve Eskişehir'de emekli İstihbaratçı Albay Hakan Büyük'ün evinde ele geçirilen yeni Balyoz belgeleriyle ilgili 5 subayın daha ifadesi alındı.
 
Eskişehir 1 Taktik Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Korcan Pulatsü, Kurmay Albaylar Murat Ünlü ve Ender Güngör ile 1 binbaşı ve 1 emekli astsubay sabah saat 09.15'te Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Merkez Komutanlığı'na ait sivil plakalı münibüsle adliyeye gelen askerler, hakim ve savcıların kullandığı protokol kapısından adliyeye girdi. Soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Ayar tarafından sorgulanan şüphelilerden Korgeneral Korcan Pulatsü ile Kurmay Albaylar Murat Ünlü ve Ender Güngör ile 1 emekli astsubay tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Bir binbaşı ise savcılıktan serbest bırakıldı.
 
Tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Eskişehir 1. Taktik Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Korcan Pulatsü ile Kurmay Albaylar Murat Ünlü ve Ender Güngör tutuklanarak cezaevine konulurken, emekli astsubay tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bir binbaşı ise ifadesinin ardından savcılıktan serbest bırakılmıştı. Bu 3 tutuklamanın ardından, yeni Balyoz belgeleriyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 19'a çıktı.