Tekirdağ Çerkezköy'de, Süper Loto'nun 30 Nisan tarihli çekilişinin rakamlarını tek başına bildiğini zanneden, ancak okuduğu gazetenin yanlışlıkla bir önceki haftanın numaralarını bastığının anlaşılmasıyla milyonerlik sevinci 3 gün süren 52 yaşındaki Yunus Kılıç, Habertürk televizyonuna bağlanarak başından geçenleri anlatırken bayıldı.
Habertürk televizyonunda Özge Özsağman'ın sunduğu "1 Gün" adlı programa Tekirdağ Çerkezköy'deki bir kahvehaneden katılan Yunus Kılıç, canlı yayında muhabirin sorularını cevaplandırdığı sırada aniden fenalaşarak bayıldı. Muhabir Ezgi Evcil'in "Milyoner olmadığınızı anladığınız ilk anda ne yaptınız?" şeklindeki sorusu üzerine yaşadıklarını anlatmaya başlayan Kılıç, ''Büyük bir şok yaşadım. Yakın çevremin, 'Sen parayı aldın, bizden saklıyorsun, bizim yanımıza gelmiyorsun' gibi tepkileriyle karşılaştım'' diye konuştu.

KONUŞURKEN ELLERİ TİTREDİ

Daha sonra ''Talih güldü dedik, gülmedi'' diyen Kılıç, konuşmasını sürdürürken birden elleri titremeye başladı. Kılıç, "Cevap vermek istemiyorum. Çünkü şu anda çok fenalaştım'' diyerek aniden bayıldı. Kılıç'ın bayılması, Habertürk muhabirini ve kahvehanede yayına katılan vatandaşları telaşlandırdı. Kılıç, daha sonra yanında oturan vatandaşlar tarafından kaldırılıp hastaneye götürüldü.

BİR SAAT SONRA TEKRAR BAĞLANDI

Hastaneye kaldırıldıktan yaklaşık bir saat sonra tekrar canlı yayına bağlanan Yunus Kılıç, "Saba Tümer'le Bu Gece" programına katılarak soruları yanıtladı. Saba Tümer'e başından geçenleri anlatan Kılıç, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

MİLYONERLİK HEYECANI 3 GÜN SÜRDÜ

Gazetede okuduğu rakamlar, onun 1 milyon 104 bin 352 TL'nin tek başına sahibi olduğunu söylüyordu. Ama Kılıç'ın üç gün süren mutluluğu, gazetenin yanlışlıkla bir önceki haftanın numaralarını bastığının anlaşılmasıyla üzüntüye dönüştü. Çerkezköy'de yaşayan Kılıç, 2 Mayıs'ta, bir gazetedeki numaralarla kuponundakilerin aynı olduğunu gördü. 7, 8, 13, 20, 32 ve 33 rakamlarını gören Kılıç, 1 milyon 104 bin 352 TL'nin sahibi olduğuna inandı. Kılıç, bir arkadaşının, gazetenin rakamları yanlış bastığını, ikramiyeyi kazanan numaraların ise 13, 26, 28, 43, 50 ve 54 olduğunu söylemesi üzerine dünya başına yıkıldı.