Tenha bir bölgedeki kazayı 3 gün süreyle kimse fark etmezken, 2 çocuğu ve bir arkadaşının can verdiği kazada ağır yaralanan Ahmet Ofluoğlu'na tam 3 gün sonra ulaşılarak hastaneye kaldırıldı.


Korkunç olay, geçen cumartesi gününden beri kendisinden haber alamayan ve cep telefonuna da ulaşamayan Ahmet Ofluoğlu'nun ailesinin dün jandarma ve polise yaptığı başvurunun ardından başlatılan arama çalışmalarıyla ortaya çıktı. Ailenin başvurusuyla İstanbul- Trabzon güzergahında arama çalışmaları devam ederken Ahmet Ofluoğlu'nun cep telefonu sinyallerinin Kastamonu'ndan geldiği saptandı.

YARALI VE 3 CESET

Arama çalışmaları dün akşamdan itibaren bu bölgede yoğunlaştırılarak, Karadeniz sahil kesini karış karış tarandı. Ekipler bu sabah, Cide İlçesi yakınlarındaki Fenertepe Mevkii'nde ormanlık alanda 400 metrelik uçuruma yuvarlanan Ahmet Ofluoğlu'nun 34 AKA 34 plakalı otomobilene ulaştı.

Ekipler dik yamaçtan uçuruma inip hurdaya dönen otomobilin yanına gittiklerinde 60 yaşındaki Ahmet Ofluoğlu'nu yaralı ve bitkin halde, yanında 3 cesetle buldu. Ölenlerin Ahmet Ofluoğlu'nun oğlu Kaan ve kızı Canan ile arkadaşı Bülent Çebi olduğu belirlendi.

3 GÜN KİMSEYE SESİNİ DUYURAMADI

Yanındaki 3 kişinin öldüğü kazadan yaralı kurtulduktan sonra kimseye sesini duyuramayan, vücudundaki kırıklar nedeniyle uçurumdan da çıkamayıp 3 gün aç susuz bekleyen Ahmet Ofluoğlu, hemen Cide Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk tedavisi yapıldı. Bitkin haldeki Ofluoğlu'nun şokta olduğu ve konuşamadığı belirtildi.

Ahmet Ofluoğlu'nun, İstanbul'dan cumartesi günü erken satalerde yanına iki çocuğunu ve arkadaşı Bülent Çebi"yi de alıp tatil için memleketi Trabzon'a gitmek üzere yol çıktığı, Karadeniz salihinden Sinop uğramayı planlarken Cide yakınlarında saat 16.30'da kaza yaptığı belirlendi.

KAYMAKAM: MANZARA KORKUNÇTU

Cide Kaymakamı Mustafa Ayhan, kazanın tenha bir bölgede olması nedeniyle kimsenin görüp duymadığını, ancak ailenin başvurusu üzerine yapılan aramalarda yaralının ve cesetlerin bulunduğunu söyledi.

Kaza yerine vardıklarında korkunç manzarayla karşılaştıklarını belirten Kaymakam Ayhan, “Kimsenin yaşamadığı bölgede uçuruma yuvarlaan otomobile ulaştığımızda manzara korkunçtu. Yüzde 80 eğimli olan ve yolu iyi olmayan 400 metrelik uçurumdan otomobilin uçtuğunu gördük. Yaralı ve bitkin haldeki kazazede Ahmet Oğluoğlu"na ulaşıp ambulans ile Cide Devlet Hastanesi"ne kaldırdık. Ölenler otomobil uçuruma yuvarlanırken araçtan fırlamış” dedi. Hürriyet