Turkcell Süper Lig"de, Beşiktaş karşısında aldığı 3-0"lık yenilgiyle sarsılan Fenerbahçe, 14. haftada Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Can Bartu Tesisleri"nde 1 saat süren antrenman teknik direktör Christoph Daum"un toplantısıyla başladı. Daum"un takıma yönelik konuşmasının ardından, antrenör Roland Koch, siyah-beyazlı ekip karşısında yenilen 3 gol için teknik heyet ve futbolcular 60 ceza şınavı çektiler. Her gol için 20 şınav çeken sarı-lacivertliler, cezayı 3 set halinde tamamladı.

Beşiktaş karşısında sahaya çıkan ilk 11"deki 9 futbolcu takımdan ayrı koşu yaparken, diğer futbolculara antrenör Ayhan Tumani tempolu koşulardan oluşan yoğun bir program uyguladı. Futbolcular 1 saatlik sürede sadece koşu yaptılar.

ANTRENMANDAN SONRA TOPLANTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, antrenmanın ardından tesislerde futbolcuları toplantıya aldı.

Alman teknik adamın toplantıda, Beşiktaş maçının yanı sıra ligde son haftalarda alınan kötü sonuçlarla ilgili değerlendirmeler yapması bekleniyor.

EMRE"NİN SOL ARKA ADALESİNDE YIRTIK VAR

Beşiktaş maçında sakatlanarak oyundan çıkan Emre"nin sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği açıklandı.

Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık"ın, tedavisine başlanan Emre"nin takıma dönüşüyle ilgili süre vermek istemediği bildirilirken, sarı-lacivertli futbolcunun 3 haftalık bir süre takımdan ayrı kalması bekleniyor.

İZİN ALAN ALEX ANTRENMANA KATILMADI

Kızının hastalığı nedeniyle teknik direktör Christoph Daum"dan izin alan kaptan Alex"in öğleden sonra tesislere gelerek dinlenmeye yönelik çalışmalar yapacağı bildirildi.

Ayak topuğundaki sakatlık nedeniyle Beşiktaş maçında forma giymeyen Güiza da antrenmanda yer almazken, İspanyol futbolcunun tedavisine başlandığı ifade edildi.

Beşiktaş maçında Emre"nin yerine ikinci yarıda oyuna giren Vederson, bir süre yedeklerle antrenman yaptıktan sonra çalışmasına ayrı devam etti.

FUAR ZİYARETİ İPTAL

Fenerbahçeli bazı futbolcuların, Lütfü Kırdar Fuar Merkezi"nde Fenercell"in de katıldığı Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı"na yapması planlanan ziyaret, teknik direktör Daum"un takımla yaptığı toplantı nedeniyle iptal edildi. - vatan